My również postaramy się zjawić, bo nie wiem jak tam moim malarzom pójdzie malowanie. Ale na pewno będziemy znacznie później niż 16 bo ją jestem w szkole i 30 min zajmie mi dojechanie do domu
_________________ Koordynator na miasto Poznań i okolice-CzARnA InEs
Skarbnik klubowy - o kasę nie macie co się martwić
Pozdro dla xROnxa zmierzającego okrężną drogą do CH Pestka
Machałem do Ciebie przy skrzyżowaniu, na którym zjechałeś w prawo z Lechickiej. Pewnie nie spodziewałeś się pozdrawiającego z Mondeo, zresztą całkiem słusznie
own, xROnx, Iza, Tomson zrobiliście nam mega wielką niespodziankę, nie spodziewalismy się Was u nas. Przepraszam, że nie mogłam zaproproponwać Wam nic do siedzenia, ale kompletujemy się dopiero. Ze Sknerkiem śmialiśmy się, że Tomas zapomniał Wam jeszcze pokazać swój pokój w piwnicy.
Iza dzięki Tobie odkryłam, że za tymi magicznymi drzwami również zapala się światło, mimo tego, że nie ma tam kontaktu.
Sknerko i Mrówka dziękuję Wam za to, że pod moją nieobecność mogliście Tomasowi z malowaniem i tapetowaniem.
Mam nadzieję, że w najbliższym czasie znów nas odwiedzicie, a ja was już przyjmę w bardzie cywilizowanych warunkach
A Tomasowi podziękuję w nocy.....
_________________ Koordynator na miasto Poznań i okolice-CzARnA InEs
Skarbnik klubowy - o kasę nie macie co się martwić
Pozdro dla xROnxa zmierzającego okrężną drogą do CH Pestka
a tak tak tak. przegapiłem jedno skrzyżowanie i musiałem jakoś sobie radzić
Również dziękuje za spota który był podzielony na dwie części: pestka i mieszkanie
Jak będziecie robić rovekową imprezkę to dajcie znać bo chętnie wpadniemy. Z Wami zawsze jest wesoło do... łez
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum