Wysłany: Sob Mar 03, 2012 09:41 Brzeg Dolny - Wrocław - 17.03.2012
Nadszedł czas na kolejny spot w Brzegu Dolnym
Termin jak wyżej - 17 marzec 2012
Godzina: 17:00
Miejsce: Parking przy Intermarche (ul. Al. Jerozolimskie 31)
Ostatnio udało się zrobić niezłego spota więc myślę ze i tym razem będzie dobrze.
Oczywiście pizza jak zawsze musi być, może jak ktoś ma kamerkę mógłbym zabrać pokręcilibyśmy jakieś filmy Ogólnie kwestia otwarta - można pomyśleć nad czymś ciekawym.
Lista.
1. kzrr
2. ?
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
SPAMU¦
Wysłany: Sob Mar 03, 2012 09:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
1. kzrr
2. Jugol i może Danutka
3.shilus82 - jak obiecałem,pizzy w Brzegu nie odpuszczę,tylko......kto mi transport zapewni?
4. walkie i mam nadzieję orson też, zależy od Jego uczelni
1. kzrr
2. Jugol i może Danutka
3.shilus82 - jak obiecałem,pizzy w Brzegu nie odpuszczę,tylko......kto mi transport zapewni?
5. olek997 na 90% bede
to co,ja mam na piechotę przyjść? zagadam do f1x'a i może z nim się zabiorę,pod warunkiem,że chłopak będzie jechać, bo jak kupił nowe kapcie i koszule i to może go nie być stać na ten luksus pizzy w Brzegu
to co,ja mam na piechotę przyjść? zagadam do f1x'a i może z nim się zabiorę,pod warunkiem,że chłopak będzie jechać, bo jak kupił nowe kapcie i koszule i to może go nie być stać na ten luksus pizzy w Brzegu
Możesz się zabrać ze mną, chociaż w tej chwili nie mogę zagwarantować, że na 100% pojadę.
1. kzrr
2. Jugol i może Danutka
5. olek997 na 90% bede
6. kuzyn (wstępnie)
_________________ Jadę Jelczem poprzez knieje, silnik płonie, silnik grzeje,
miażdżę kołem ściółkę w lesie, warkot się po lesie niesie.
1. kzrr
2. Jugol i może Danutka
5. olek997 na 90% bede
6. kuzyn (wstępnie)
7. chmielu (pozwoliłem sobie Ciebie dopisać )
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
1. kzrr
2. Jugol i może Danutka
5. olek997 na 90% bede
6. kuzyn (wstępnie)
8. f1x (99,(9)%)
Wysłany: Sob Mar 10, 2012 16:38
Jugol napisał/a:
Się zbiera ekipa sa, sa, sa
A zbiera się, zbiera
1. kzrr
2. Jugol i może Danutka
5. olek997 na 90% bede
6. kuzyn (wstępnie)
8. f1x (99,(9)%)
9. Dydo + Aga
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum