Wysłany: Sro Mar 07, 2012 22:04 Propozycja za autka 7-8 tys ;)
Hejka Jako że lubię to forum i liczę się ze zdaniem osób zaglądających tu chciał bym was prosić o poradę Planuje sobie kupić jakiś samochód w granicach 7-8 tys. Interesuje mnie benzyna +gaz. Jak narazie szukam w Alfach 156 i Hyundaiach Coupe Co powiecie o tych samochodach?? A może macie jakąś ciekawą propozycje nietuzinkowego samochodu dla młodego chłopaka
Pozdro
_________________ Na najprostsze rozwiązania najtrudniej wpaść.
Chyba dlatego ten świat jest taki pokręcony.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Mar 07, 2012 22:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Alfa GTV i Fiat Coupe z tym, ze za taka kasę naprawdę trudno trafić dobre auto w które nie będzie trzeba wsadzić drugie tyle wiec bierz to pod uwagę kupując nietuzinkowe tanie auto bo można się nieźle przejechać..
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Co do MG to i ja cały czas myślę i myślałem ze te poniżej 10 to raczej w dobrym stanie to nie sa tak jak napisał xROnx A co do klekota... hmmm Jakoś po tym jak przesiądę się z Roverka do jakiejś benzynki to jazda nią mi się o wiele bardziej podoba Może dlatego że akurat jeżdżę czystą seria.. Ciężko powiedzieć Co do silnika TS to już wyczytałem że to przede wszystkim panewki i warto szukać opiłków metalu w oleju aby się ustrzec tego
[ Dodano: Sro Mar 07, 2012 22:58 ]
A ty Pływak zdradzisz na jaką alfe się przesiadłeś??
[ Dodano: Sro Mar 07, 2012 23:00 ]
GTV również przeglądam ale ciężko jest o coś
IMHO ciezko za takie pieniadze kupic rzadkie i nietuzinkowe auto do 10 cos kupisz, ale majac z tylu glowy ze trzeba bedzie dolozyc.
Ja ZS-a kupilem bardzo dobrze, ale wiedzialem ze na dzien dobry kilka rzeczy do ogarniecia niby eksploatacyjnych, ale ... kable swiece, filtry wszystkie, oleje + rozrzad, hamulce na wiosne... robi sie juz kwota
ktos ostatnio wystawial na forum R200 BRM, dosc rzadkie i nietuzinkowe auto ale to kwestia gustu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ja mogę polecić tak jak Pływak Fiata Coupe. Sąsiad ma w wersji 2.0 Turbo, kupił jakiś rok temu za około 10tyś i na dzień dzisiejszy chwali sobie. Z tego co wiem nie za wiele przy nim robił, ale trzeba uważać przy zakupie bo łatwo można się naciąć na zajechany egzemplarz. Poza tym auto wymiata, bardzo ładne na zewnątrz, a jeszcze ładniejsze w środku, szczególnie fajnie wygląda ten pas na desce rozdzielczej malowany pod kolor auta. Z tym silnikiem na drodze idzie jak przecinak, ale niestety pozwolić sobie na taką wersję powinien tylko rozważny kierowca, bo moc kusi i to bardzo, a tracić życia lub zdrowia dla chwili adrenaliny nie warto.
Ciekawa dość propozycja. Wygląda bardzo fajnie ale myślę że wolał bym już Roverka 200 VVC.
Ale dzięki bo propozycja bardzo fajna
maniaq napisał/a:
ktos ostatnio wystawial na forum R200 BRM, dość rzadkie i nietuzinkowe auto ale to kwestia gustu
Prawdę mówiąc nie podoba mi się Może jak bym obejrzał na żywo to bym zmienił zdanie
KNA napisał/a:
Ja mogę polecić tak jak Pływak Fiata Coupe.
He Mi jakoś jazda Fiatem Coupe zbytnio się nie podobała i się trochę zraziłem ,ale to może dlatego bo znajomy ma trochę niezadbany egzemplarz
KNA napisał/a:
Z tym silnikiem na drodze idzie jak przecinak, ale niestety pozwolić sobie na taką wersję powinien tylko rozważny kierowca, bo moc kusi i to bardzo, a tracić życia lub zdrowia dla chwili adrenaliny nie warto.
Więc na pewno silnika 2.0 turbo bym nie chciał Na pewno frajda by była duża ale raczej nic więcej niż to 160 KM nie chce Więcej to już raczej dla mnie za dużo...
slax napisał/a:
Moze Accord coupe?
Honda Wygląda świetnie ale niestety wersja VI a tej juz w tych pieniądzach nie dostane
Znajdź mi w dobrym stanie C70 za 7-8K to biorę 2 sztuki, a Tobie jeszcze odpalę parę stówek za fatyge. Akurat temat C70 przerabiałem bo właśnie to auto miało być zamiast Alfy niestety bez 14-15K nie ma co celować w ładny egzemplarz, a widywałem nawet takie od fanatyka marki po ponad 20K. Owszem za dychę coś się kupi ale co to będzie to nie wiadomo, o 7k już nie wspominam bo chyba rozbitek albo anglik
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
dokładnie za tą kwotę to niemożliwe nawet S/V40 kupić w dobrym stanie a co dopiero C70... za tą kwotę żeby kupić szybkie i zadbane auto to trzeba naprawdę duuuuuuużo szczęścia, ale nie jest to niemożliwe
Za taką kwotę można spokojnie znaleźć BMW e36, nawet 1.8 IS (140KM), bardzo dobre auta pod warunkiem, że ktoś dbał i nie była walona ze wszystkich stron.
kumpel kupił e-36 w bardzo dobrym stanie - dał 18k w Niemczech - ale serwis od początku do końca w Niemczech prowadzony przebieg kilkadziesiąt tys. km a auto z 97r - taka anegdotka na temat e-36
kumpel kupił e-36 w bardzo dobrym stanie - dał 18k w Niemczech - ale serwis od początku do końca w Niemczech prowadzony przebieg kilkadziesiąt tys. km a auto z 97r - taka anegdotka na temat e-36
Dobre auto musi kosztować
Jaka wersja? Silnik?
Przebieg? Bo kilkadziesiąt tysięcy to i 25 kkm i 98kkm
Cena też 1.6 a 2.8 w tym samym stanie będzie inna
tzn jak kupił miał koło 70k - mogę się mylić, teraz ma z 80-90k, silnik 2.0 może kiedyś będzie swap na 2.8 jak się jakiś anglik z małym przebiegiem trafi . Wersja przejściowa - srodek po-lifcie, z zewnątrz jeszcze przed... co do ceny podobno 2.8 w tym przedziale cenowym i jeszcze w takim stanie by nie znalazł .
[ Dodano: Czw Mar 08, 2012 11:59 ]
aha, buda coupe
[ Dodano: Czw Mar 08, 2012 12:02 ]
56 tys, przebiegu miał przy zakupie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum