Kolezanki i Koledzy jest ktos chetny na wspolny SPOT 11 marca podczas Memorialu w Wieliczce? Jesli zebralaby sie ekipa to trzeba wczesniej zaczac myslec o jakiejs miejscowce bo, jak ktos juz wspomnial, bedzie z tym ciezko. Ja widze to tak, zebrac sie w okolicach startu zanim wszystko sie zacznie (godzina bedzie musiala byc dosc wczesna), isc grupka w jakies dobre miejsce popatrzec jak chlopaki sie bawia wokol beczek i pozniej wrocic do samochodow, jesli jeszcze beda tam staly
Z ekipy Rzeszowskiej bylo pare osob chetnych wiec nasza impreza moglaby wypasc dosc pokaznie
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 29, 2012 10:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jeszcze nie wiem jak to będzie u mnie z czasem wyglądało ale ja bym się pisał na coś takiego Moja narzeczona też wyraziła aprobatę więc może nam się uda dotrzeć do Wieliczki
witam wszystkich klubowiczów. Mam pytanie, a mianowicie czy nie mieszka ktoś na ruczaju? ponieważ z powodu silnych mrozów padł mi roverek i mam problem z odpaleniem, a że przeprowadziłem sie do krakowa nie dawno to za dużo jeszcze ludzi tutaj nie znam. jeśli ktoś byłby mi wstanie pomóc byłbym wdzięczny. mój nr 513064412.
Jeżeli ktoś się wybiera do Wa-wy na urodziny klubu to ja prawdopodobnie będę miał 3 miejsca w eR wolne i mogę kogoś ze sobą wziąć także pisać lub dzwonić
[ Dodano: Wto Lut 14, 2012 17:28 ]
Rozumiem że nikt się nie wybiera na imprezę do stolicy?
Koledzy mam pytanie do was gdzie dzisiaj znajdę jakiegos mechanika bo zepsuł mi się zamek drzwi pasażera ten rygielek lata na wszystkie strony, i drzwi od zewnątrz nie mogę otworzyć, zapewne trzeba tylko boczek rozebrać ale ja nie mam torx by zamek wyciągnąć ...
Koledzy mam pytanie do was gdzie dzisiaj znajdę jakiegos mechanika bo zepsuł mi się zamek drzwi pasażera ten rygielek lata na wszystkie strony, i drzwi od zewnątrz nie mogę otworzyć, zapewne trzeba tylko boczek rozebrać ale ja nie mam torx by zamek wyciągnąć ...
dysponuję kluczami, jeśli jesteś w Krakowie to zapraszam
Ja się wybieram. Można byłoby się spotkać na parkingu Plusa na ul. Narutowicza w Wieliczce. Tutaj mapa http://superos.pl/dokumenty/mapa_niedziela2012.jpg np o godz 9:00 a później około 10:30 lub nawet o 10:00 wybrać się na miejsce skąd mają startować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum