maniu48
Świetny wynik jak na SD. Szkoda, że ja nie zdążyłem sprawdzić swojego SD+I na hamowni - też miał co nieco podkręcone. Ja różnicę w jeździe odczułem od razu na lepsze
_________________ Na sprzedaż 4 szt opon Uniroyal Rally 550 - 205/55/R15 - bieżnik 6,4mm cena 400zł za kpl.
Rade daje ale kurczątko....... sprzegło nie daje.Slizga sie. Ta moc i moment jest ale po co mi takie cos jak nie moge teko wykorzystac ??? Ja mu gaz a on zamias sie zbierac to najpierw sprzeglo od 2 do 2,5 tys slizga sie a pozniej przyspiesza. Nie mam kopa w najczesciej uzywanym zakresie obrotow. Dawka w dół i trzeba znalezc złoty środek.
To jest dobre ale na krotką metę w tym aucie. Chcialbym ustawić go na 125KM i 280Nm-dla mnie było by idealnie. Chyba wykupię ze dwie godziny na hamowni i sobie wszystko ustawie. Narazie chyba powrót prawie do serii.
A co do spalania to przy normalnej jezdzie nie widze roznicy ale jak mu sie przysadzi to łyka jak glupi.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum