NiceMan, ten kąt u Ciebie jak już to min. trzeba przestawić- tragedii nie ma. Masz fajną rodzinkę
[ Dodano: Sob Mar 17, 2012 21:50 ]
chmielu, to oczywistae A który rocznik masz tego R Bo jeżeli chodzi o audio, to naprawdę gra to całkiem przyzwoicie jak na serię
Wysłany: Sob Mar 17, 2012 22:50
Sorki, że nie było mnie dziś z Wami.. Niestety uroki pracy dały się we znaki Robić nie ma komu i trzeba było jechać do pracy. A po trzech nockach z rzędu uwierzcie, że mega się 'ucieszyłem', jak dostałem 40 min. przed 14.00 telefon, że mam do pracy przyjechać
Mam nadzieje, że na następnego dużego spota uda mi się dojechać. Wstawcie jakieś foto, chętnie obejrzę co się działo na spocie.
NiceMan, ten kąt u Ciebie jak już to min. trzeba przestawić- tragedii nie ma. Masz fajną rodzinkę :
Hehe auto nie wystygło jeszcze przez te kilka H dla tego ładnie pali. Rano to troszkę dłużej
PS. Kochany GPS poprowadził mnie nie w tą stronę co trzeba i z InterMarche pojechałem zamiast w Lewo to w Prawo. Kawałek dalej mówi zawróć ^^ Masakra że kobity nie zdecydowane to ja wiem ale GPS xD W zasadzie to też kobitka
PS. W brzegu dobrą Pizze macie tak stwierdziliśmy z żonką w Aucie
PS2. Jak się zmyłem to chyba długo nie siedzieliście sądząc po postach na forum
Dzięki wszystkim za spota
Dzięki Jugolski za możliwość pośmigania R45 i za pogaduchy
Chmielu dzięki za te rezystory czy jak to się nazywa
Ogólnie wszystkim za to przyjechali i nie marudzili hehe
Mam nadzieję ze Chmielu i Nicemen bedzięcie teraz cześciej wpadać jesli będziemy robić coś we wrocku
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Dzięki wszystkim za spota
Dzięki Jugolski za możliwość pośmigania R45 i za pogaduchy
Chmielu dzięki za te rezystory czy jak to się nazywa
Ogólnie wszystkim za to przyjechali i nie marudzili hehe
Mam nadzieję ze Chmielu i Nicemen bedzięcie teraz cześciej wpadać jesli będziemy robić coś we wrocku
Z chęcią wpadniemy jeszcze na spota. Może zmienimy miejscówkę gdzieś nad odrą Zrobi się dużego grilla Ciasto może by żonka upiekła. Hahah Jugol wprowadził nową tradycje Ciasteczkową
Jak z każdego taki fotograf My kupiliśmy wypasiony aparat a leży w szufladzie bo nie wyrabiamy na baterie A Akumulatory szlag trafił I nie ma jak fotek cykać
Jak kasa wpadnie to i aparacik będzie się na zloty zabierać
PS. Co myślicie o ruszeniu pupy i wybraniu się klubowo do Arboretum koło Sycowa?
http://sycow.lasypanstwowe.poznan.pl/
Może jacyś klubowicze z tamtych okolic by wpadli ? Można połazić i nasze R trochę by się odchamiły ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum