Ja po tych zdjeciach balbym sie tak kategorycznie wypowiadac zdjecia sa slabe i rozjechane, wiec z takiej perspektywy , ciezko cos powiedziec.
Przebieg, rzeczywiscie maly, zwlaszcza na wygniecenie foteli, ale to zalezy jak duzy kufer mial kierowca w po liftowych jest slabsza pseudo skora O_o
produkowali do 2005 , wiec jak 2006 to tylko rejestracja moze byc w papierach. Nadal mniej niz 10 k km na rok >? IMHO nierealne, albo bym sie bal kupic, bo stalo gdzies w trawie czekajac na handlarza co odpicuje .
Jestes z poznania, to najlepiej przyczytac FAQ o 200/25.zr i jechac ogladac. Mozesz go na sprawdzenie do swojego mechanika zabrac, albo do Wojtka z Puszczykowa, bo z tego co wiem on ogarnia rowery i ... bedziesz wszystko wiedzial
cena dziwnie niska - chyba ze to dorejestracji dopiero jest
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
PTE, a masz diesla czy PB? bo diesle na zachodzie odpoalone w fabryce gasi sie na złomowisku
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Pomógł: 142 razy Dołączył: 19 Mar 2009 Posty: 3960 Skąd: Pieszyce
Wysłany: Pon Mar 26, 2012 12:56
Ja tez nie wierzę w ten przebieg, brak fot silnika i generalnie zdjęcia mało pokazujące(np kiery po której można by coś oceniać nie idzie dojrzeć dokładnie)...
dla mnie to zaden argument, bo IMHO auto ktore stoi to sie psuje zdrowe dla silnika przebiegi po 3-4 km tez nei sa wiec.... jakby nie patrzec lepiej jak jezdzi zdrowe dystanse
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Bumelant [Usunięty]
Wysłany: Czw Mar 29, 2012 19:21
Nie sposób nie zgodzić się z przedmówcą. Ja uważam podobnie. Auto ma jeździć normalnie. 3-4 km dziennie to nic innego jak zarzynanie auta. Przecież to nawet nie ma szans się olej zagrzać dobrze.... szkoda, że zdjęć środka nie ma tego auta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum