Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 18:31 Zakupy na Rimmer Bros - zapłata
Witam, mam pytanie chcę zakupić na Rimmer Bros takową część http://www.rimmerbros.co.uk/Item--i-FJV101430AGC ale widzę że jedyna możliwość zamówienia to karta kredytowa a ja takowej nie mam, więc koledzy jak mogę złożyć zamówienie znacie jakiś pomysł? bardzo mi zależy na tej niedrogiej w sumie rzeczy...
SPAMU¦
Wysłany: Nie Kwi 15, 2012 18:31 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie tyle karta kredytowa co karta która mozna placic przez internet np. karta bankomatowa z inteligo
jezeli nie masz takiej poszukaj kogos kto ma i na niego załóż konto na rimmerbros
a nie masz żadnej karty na posiadaniu? Obecnie to chyba już większością kart można płacić online. A na pewno nie musi to być karta kredytowa. Jak nie jesteś pewny to zadzwoń do swojego banku z zapytaniem czy Twoją kartą możesz wykonać takie operacje.
Z debetowymi nadal jest problem, na 100% działa Visa Electron z Inteligo, a np mBank ma już osobną ekarte. Sprawdź czy rimmer nie obsługuje paypal'a bo tam masz możliwość zrobienia zwykłego przelewu.
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum