Witam wszystkich rovermaniaqw z Kędzierzyna i okolic.
W innyn temacie powiązanym ze spotkaniami tyle tylko, że bardziej indywidualnymi, padła propozycja zorganizowania spota, wtępnie ma być to najbliżsa sobota.
Wiem wiem dla ewentualnych chętnych nie biorących udziału w rozmowie w tym drugim temacie może to być za wcześnie (lub za późno )
Pogoda ma być w sobotę podobno idealna, tel. pokazuje mi 26°C myślałem żeby zrobić jakiegoś grilla, usiąść gdzieś na zielonej trawce, pogadać o roverkach lub innych pierdołach. Wydaje mi się że godzina 18.oo była by idealna, komarów jeszcze nie ma więc jak ktoś nie siądzie na mrowisku nie powiino nas nic pogryźć
Co do miejscówki, można by podjechać na dębową, chyba że macie lepszejsze miejsce. Samego grilla i węgiel mogę zapakować do bagażnika, mięcho na ruszt według własnych potrzeb i preferencji jak i napoje we własnym zakresie.
Pozdrawiam Tomaszi
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Ostatnio zmieniony przez Tomaszi Pią Kwi 27, 2012 09:22, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Kwi 26, 2012 18:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
My również dziękujemy za wspólnie spędzony czas
było bosssko (chociaż bez żmij )
Specjalne podziękowania dla zouza i DawidNB za zrobienie nam niespodzianki i pokazanie na żywo ciążowego brzuszka
Musimy to wkrótce powtórzyć...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Co z tymi fotkami, nie mówcie że nic się nie nadaje do pokazania no chyba że pstrykaliście tylko krajobraz
Na pewno wiem, żę nikt nie uwiecznił tylu roverków w jednym miejscu w KK szkoda
Na pewno wiem, że następnym razem nie zapomnę naładować bateryki fotopstryka i jak nie zapomnę to będzie wspólna fotka
Pozdro dla wszystkich tych co byli i tych co nie mogli przybyć.
_________________ NIE POTRAFISZ PRZECZYTAĆ TEGO TEKSTU, WCIŚNIJ Ctrl +
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum