widzisz Emes, w ogóle nie popatrzyłem że był spot wczoraj w Urazie, to bym pojechał. Tak to jest,jak się samochodu człowiek pozbędzie to potem już jest uziemiony na maksa
Kazecik ile dałeś za okulele xD Podobne mam w pracy i w aucie. Kupujemy je w sklepie BHP za niecałe 8zł Relwela do auta I nawet nawet IMAGE
PS. Szkoda, że nie miałem jak na spota wpaść. W zasadzie miałem. Ale siły brak. W domu co 2 dzień teraz jestem i jeszcze żeby było mało to 1 i 3 pracuje po 10h.... Ehh kochane terminy. Do końca czerwca musimy oddać śluzę.
Emes, poszedł w świat koło 22 marca,a konkretnie do Prusic do jednego chłopaka. Na razie nic innego nie planuję kupować, bo kasy brak. Bujam się rowerem i komunikacją miejską
Im cieplej, tym coraz ciekawsze miejscówy na spoty. Aż żal d... ściska, że się czasem nie układa z terminem. Ale mam nadzieję jeszcze się załapię na rovery wodne i piłowane wiosła. A żeby nie na sucho, robimy zrzutę na "spotowego" Rovera - http://www.ebay.pl/itm/Li...=item25703a96f6
W tym tygodniu jak wyliżę się z zapalenia ucha to chętnie bym wpadł wraz z rodzinką.
W następny weekend mogę wpaść w Niedzielę. W Sobotę pracuje i mam dyżur.
PS. Byliśmy przejazdem w Brzegu i wpadliśmy na Pizze
Kazecik xD No jakoś tak wyszło, że wpadliśmy zjedliśmy i pojechaliśmy Pewnie w następnym miesiącu też skoczymy To już się odezwę.
Co do spota to ja bardzo bym sugerował Niedzielę 20.05
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum