można parkiet na podłogę a na boki tapetę
Przepraszam ale nie mogłem sobie darować,
elementh, jeśli chodzi o wnętrze to tuners z Krakowa dość mocno modzi wnętrze w swoim ZR (telewizory LCD, DVD, flok, obszywanie skórą i inne sprawy), myślę nawet że dałby Ci namiary na swoich specjalistów od tego, no ale to by trzeba było się na spocie pojawić w Krakowie
Ja taki tylko temat rzuciłem, bo wydaje mnie się że w roverkach to chyba nie ma co już upiększać, bo może wiocha z tego wyjść. Gdzieś spotkałem się z doposażeniem w elementy drewniane, ale nie pamiętam gdzie to było
Moim zdaniem wnętrze R75 jest dość fajnie wykonane, że nie widzę potrzeby dodatkowego jego strojenia, ewentualnie można się pokusić o jakąś stylową gałkę zmiany biegów, czy też kierownicę "drewno-skóra". Nic ponadto.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
No, ewentualnie podświetlenie można zmodzić, w podsufitkę SMD wsadzić, żeby było biało i tyle. Wnętrze R75 jest piękne i wygląda nawet luksusowo. Z tym że do jakości plastików można się doczepić troszkę.
dolozyc wszystkie seryjne bajery grzane i jezdzace stolki, rolete tylnej szyby, fotochroma, tempomat, skore, el składane lusterka, kompa w pelnej wersji jak nie masz itp fajne dywaniki, jak masz polifta to wsadzic zaglowki od przedlifta z logiem R, gałke drewniana od zmiany biegow, podswietlenie nozek jakies maskownice glosnikow masa rzeczy tylko fantazja Cie ogranicza
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Ja mam full jasne oskórowanie ale gdzieś na forum chyba widziałem takie małe dodatki drewniane ale nie pamiętam gdzie to było i nie mogę teraz tego znaleźć. Chciałbym go jeszcze trochę uszlachetnić, ale bez robienia choinki.
[ Dodano: Czw Maj 10, 2012 19:23 ]
A co myślicie o hydrografice?
Witam,
a jesli chodzi o dodatkowe wyposazenie w moim MG Zt to dodałbym kamerke cofania z jakims 3.5 callowym monitorkiem ciekawie zamontowanym. Tak to sobie obmyśliłem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum