ok 250-300pln/LPG na m-c oczywiście przy podróżowaniu po mieście. Trasy to dodatkowe opcje nie uwzględnione przy obliczeniach.
Ale nie długo się to zmieni bo do pracy będę miał 400m więc auto będzie służyc chyba głównie do tras.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lut 09, 2012 11:53 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
walkie, bo mieszkam w takim miejscu ze np moja kobieta nie ma w niedziele autobusu do pracy ani z pracy nie ma jak wrócić chyba że po nocce zostanie godzinę extra , poza tym nie mam gazu w chacie i kuchenkę mam na butlę, także raz na trzy 3 miesiące transport potrzebny. Nie mówię że nie będę jeździł wcale, ale zamierzam ograniczyć do minimum koniecznego me wycieczki . Poza tym właśnie luba ma będzie śmigała do pracy, więc autek na pewno nie będzie się nudził .
Ja robię ok 2500 - 3000 tys kilometrów miesięcznie. Spalanie 8,4 do 9,6 litrów gazu w okresie zimowym. Średnio wychodzi mi między 750 a 900 zł miesięcznie wliczając benzynke.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum