Bardzo mocno polecam : mg-roverczesci Najniższe ceny na allegro towar 100% zgodny z opisem bardzo dobra jakość towaru! Świetny kontakt cy niedziela czy święto pisałem maile po 5-20 minutach już miałem odpowiedz. REWELACJA.
Miałem wielkiego pecha (ale zarazem szczęście), tuż przed długim weekendem padła mi regenerowana pompka sprzęgła (od niejakiego Rafała Kapselkiewicza - nie polecam jego pompki, mimo 2-letniej "gwarancji" pompka padła po 2 miesiącach jazdy i 5000 km, w ocenie mechanika zalana była jakimś syfem i nawet nie była czyszczona).
Kolega Boncky z forum nie mógł mi pomóc bo nie miał już żadnych zapasowych i sam wyjeżdżał na urlop.
Otóż Pan z RS Parts zaraz po moim telefonie zamówił jeszcze późnym popoludniem w piątek kuriera, a paczka doszła do mechanika w sobotę przed południem, po południu w sobotę mogłem już odebrać auto!!!
Wszystko było załatwiane "na gębę" na zasadzie zaufania, bo normalnie trzeba im najpierw wysłać popsutą pompkę.
Chciałby z czystym sumieniem polecić sprzedawcę landroverowy_pl z Allegro. Kupuję u chłopaków wszystko do mojego Freelandera i w/g mnie ceny mają rewelacyjne. Czasem zdarza mi się odwiedzać ich osobiście ( z Katowic do Myszkowa mam blisko) i przy okazji na miejscu dokonać naprawy ( za małe pieniądze). Natomiast kurierem części przychodzą na drugi dzień.
Ja polecam Allegrowicza "mg-roverczesci" części pochodzą od aut z Anglii ale są w doskonałym stanie, przechowywane wręcz w idealnych warunkach. Z Adamem ?Sebastianem jest super kontakt. Ogromna wiedza, więc mnóstwo praktycznych i niezbędnych porad. Bardzo szybka realizacja zamówień oczywiście na warunkach z regulaminu. Istnieje możliwość odwiedzenia kolegi w Zakroczymiu lub umówienie się na odbiór w Warszawie. Kolega Tomik z TomaTeam może to potwierdzić. Tytuł super sprzedawcy należał się "mg-roverczesci"
[ Dodano: Nie Wrz 09, 2012 09:18 ]
Oczywiście nie mogę tu zapomnieć o moim przyjacielu Tomiku z TomaTeam - jego towar (asortyment) do naszych roverków jest nowy i doskonałej jakości / oryginał. Dla naszych aut wszystko co najlepsze. Na allegro.pl Tomek występuje jako "_-TOMATEAM-_" jego już pewnie znacie ze strony www.roverki.pl - baner reklamowy.
Wyjaśnienie dlaczego TomaTeam jest drugim moim wpisem - bo On wie, że zawsze w temacie ROVER-ów dla mnie jest TOP ONE
_________________ R75 Tourer PN53721
R75 Salon PN68140
Polecam firmę http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=15426074PRO-KOMPLEX całe zakupy na naprawę Freelandera zrobione u nich, bardzo dobry kontakt, chęc pomocy w razie problemów z częściami. Wytargowałem dobrą cenę i do tego przysłali elementy blacharskie w stanie igła choć mówił ze rewelacji nie mam się spodziewać, zapakowane tak ze nie ma bata na uszkodzenia. Nie no po prostu jestem pełen podziwu, że są jeszcze takie firmy albo może coś sie zmieniać w kraju zaczyna że takie firmy sie zaczyna spotykać.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Kupowałem u nich ostatnio troche gratów, bardzo miły i fachowy kontakt, 100% rzetelnych informacji o czasie realizacji, bardzo konkurencyjne ceny. Np wczoraj po 15 zadzowniłem i zamówiłem część, dziś do mnie dojechała POLECAM!
Również dołączam do grona zadowolonych klientów landroverowy.pl
Kupowałem termo + rurkę olejową do fredka, ceny mają wporządku, realizacja na drugi dzień roboczy. Jednym słowem wszytko tak jak powinno być. Polecam !
Polecam HRAUTOMOBIL. Kupowałem tam już parę razy i zawsze towar był zgodny z opisem, części w pełni sprawne, ceny do przyjęcia, szybka i dobrze zabezpieczona przesyłka.
Polecam użytkownika z allegro pinki4http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=414564 ma dużo części do R75, kontakt telefoniczny bardzo dobry, szybka wysyłka kurierem, już parę razy zamawiałem u niego części i zawsze byłem zadowolony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum