Wysłany: Nie Maj 13, 2012 22:33 [R75]Czujnik parkowania - z przodu :)
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Zastanawiam się nad zamontowaniem w R75 czujników parkowania.
Przód dość mocno wystaje i ciężko jest go wyczuć...
Pomyślałem nad zamontowaniem takiego uniwersalnego zestawu z allegro. Ale aby nie psuć wyglądu w środku jakimiś szpetnymi wyświetlaczami pomyślałem żeby zamontować zestaw czujniki+tzw biper.
np taki o -> http://moto.allegro.pl/4-...2318834243.html
Jedyne co mnie zastanawia i nie wiem jak z tego wybrnąć to jak podłączyć to wszystko do R75 w automacie?
Wiadomo że jak taki zestaw chcielibyśmy zamontować w aucie z tyłu to wystarczy podłączyć się pod światło cofania aby uzyskać sygnał i gotowe A z przodu?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 13, 2012 22:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
[ Dodano: Pon Maj 14, 2012 09:34 ]
aha wiem ze te najtańsze zestawy potrafią krwi napsuć swoim działaniem że ho ho.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Kamil79, jak nazwa Valeo na ciebie podziałała to niestety ale te niczym się nie różnią od tych za 150/170pln no poza ceną. Czytałem że padaja dokładnie z tą sama częstotliwością.
MG TF 160 srebrny pocisk
Kamil79, jak nazwa Valeo na ciebie podziałała to niestety ale te niczym się nie różnią od tych za 150/170pln no poza ceną. Czytałem że padaja dokładnie z tą sama częstotliwością.
Po perypetiach związanych z tanimi czujnikami które nie mają polotu do oryginalnych roverowskich zwrócił bym uwagę na jakieś markowe, w nadziei że działają chociaż w 75% tak szybko i dobrze jak OEMowe z R75.
MG TF 160 srebrny pocisk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum