Chcesz z ładnej limuzyny, zrobić sportową furę na siłę. Ludzie, którzy malują maski na czarny mat, albo na czarno, myślą, że są fajni, tak samo jest z kołami. Często widać czarne i kolorowe odcienie w japońskich autach bo to takie jdm
<torba_na_guowe>
PS.
Polerka auta, oryginalna felga, albo jakaś inna z delikatnym polerowanym rantem zrobiłaby robotę
trochę za duże koło na mój gust, ale 'jakoś' to wyglada:
wszystko zależy od wizji samego użytkownika, jeśli ma progi, listwy, grill, felgi, lusterka i inne dodatki w macie to i maska pasuje, jedni dopasują to i będą zachwyceni, inni zobaczą profanację marki rover i upodobnienie do BMW i będzie łolaboga
mojej 600ce nie zrobił by takiego "fo pa", bo mam wszystko w kolor, srebrne felgi i chromowe ramki... ale co kto lubi
600ka, uważana za auto posiadające najpiękniejszą linie sedana wszech czasów powinna być oryginalna w kolorze, budzić podziw i szacunek ale to przecież już kilku latek, więc fantazja może ponieść
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum