Fajnie
Bardzo podoba mi się ich znaczek klubowy - taki emblemat z przodu na grillu. Zdaje się że w UK mają coś takiego podobnego. Może by ROVERki.pl też kiedyś zmieniły się w takie cuś.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 20, 2012 21:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Fajnie
Bardzo podoba mi się ich znaczek klubowy - taki emblemat z przodu na grillu. Zdaje się że w UK mają coś takiego podobnego. Może by ROVERki.pl też kiedyś zmieniły się w takie cuś.
Tylko w Polsce nie mógłbyś z nim jeździć cały czas bo długo byś się nim nie nacieszył
emes, ale się uśmiałem . Świetna relacja Dla dopełnienia dzieła dodam, że na cymbałkach wykonałem "cover" "Wyszły w pole kurki trzy" Mamy to uwiecznione także można wydawać Live DVD .
Dzięki wielkie emes i Jordan87 za wspólny wyjazd i oby częściej takich .
Nagranie wykonu mam na telefonie Jak tylko skopiuję, dodam na youtube i podzielę się linkiem
Co do wyjazdów na kolejne zloty do Czech, możemy się wybrać na zlot w Rajhrad we wrześniu. Nieco dalej niż do Litovel, ale można pomyśleć o wyjeździe na 2 dni.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum