Mimo iż byłem tylko w piątek i to nie cały dzień ze względu na mega pilny telefon to było na prawdę super Pomijając kwestię "kopert" w jednej z prób ..... Próba na torze extra rady Kamila bardzo pomocne Ogólnie super atmosfera Cóż mógłbym więcej rzec - poszukiwania ZS'a czas zacząć
Dzięki za super spotkanie, zabawę i do zobaczyska na następnym
Właśnie dotarłem do domu i wytrzepuję auto po rajdzie.
Było reeeewweeelacyjnie
Ko ko ko ko zlot był spoko czego tylko jedna kura nie może powiedzieć - Wtajemniczeni widzą o co chodzi
Ogromne ogromnie podziękowania dla organizatorów za rewelacyjną atmosferę i świetne przygotowanie zlotu.
Dziękuję ekipie Łódzkiej za towarzyszenie w drodze powrotnej do samego M1.
Skaryszew rewelacyjne miejsce i już postanowiłem ze robimy tam imprezę rodzinną.
Polecam każdemu.
Widoki na trasie rajdu, zakręty, odcinki gdzie można przycisnąć po prostu bajka.
Tyle niesamowitych wrażeń.
Po prostu trzeba być na zlotach nie wyobrażam już sobie inaczej.
Dajcie znać czy dotarliście bezpiecznie do domu i wrzucajcie linki do fotek i filmów.
Zlot rewelacja. Bylem pierwszy raz i nie spodziewalem sie takiego czegoś atmosfera I klasa, ludzie przesympatyczni, organizacja super, nocleg, jedzonko ,,miód, malina". Z niecierpliwościa czekam na nastepny zlot. Pozdrawiam
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Jestem i ja
Podzielam opinie poprzedników. Było super
Jedyna rzecz jaka mi się nie podobała to poduszki , dla mnie były zdecydowanie za wysokie, ostatecznie spałem bez, chyba dobrze zrobiłem bo rano usłyszałem od Senn'a, ze go boli kark
No nic trzeba powoli zacząć szukać jakiejś farby do włosów
_________________ Pozdrawiam Andrzej
Rover 800, byl 214 Si 95
FSO 125p 1.4 16V MPI
Jawa 350
Ja na początku chciałem podziękować wszystkim którzy jeździli moim MG i żeby maszyna nie gotowała włączyli ogrzewanie na maxa a ja zamulony dzięś od rana wsiadłem w auto i pojechałem i po 300 km czyli 3 km od domu zorientowałem się że ogrzewanie jest na maxa a dmuchawa na 2 biegu... nie pytajcie się jak ja tego mogłem nie zauważyć bo sam nie wiem Tak czy inaczej to była jedna z najgorętszych moim podróży
Dzięki MaReK za wycene moje auta troszke mnie podłamałeś tą ceną ale tłumaczo to sobie tak że ta cena była taka zeby w skarbówce zaniżyć Aaaa i mam nadzieje, że nie jestes zły za Pimp Your Car ale musisz wiedzieć że na całym Twoim aucie mojej inwencji było tylko 20 % reszte wiesz kto (pół nocy nie spałem bo patrzyłem przez okno czy mi powietrza nie spuszczasz z kół ) HEHE
Dzięki Gonia i Tomi za zaślepki i rączki i za dużo fachowych porad od Tomie-go Mariusz418 teraz musze sobie jakaś żółta kontrole odpalić przy liczniku bo check engine jeździło ze mną rok czasu i teraz jakoś pusto na tablicy ale dzięki wielkie za odvirusowanie auta
Całej reszcie dziękuje za super atmosfere i szczerze powiem że przypuszczałem że będzie fajnie ale że aż tak to nie i wiem napewno że na następnym zlocie tez się pojawie
Siemion Normalnie wyczarowałeś ten zlot
Dzięki raz jeszcze wszystkim
Wysłany: Nie Maj 27, 2012 16:46 PODZIEKOWANIA I WRAZENIA -XXI Zlot w Radomiu
Chcialbym podziekowac za organizacje Zarzadowi w osobach
Siemiona i lepszej jego polówki, czyli Agnieszki- za organizacje, nadzor i dobrego ducha oraz atmosfere, jaka zawsze wprowadza swoja obecnoscia.
Violli, za to, ze robila mase roboty, ktorej tak naprawde nie moglismy widziec, bo wszystko przebiegalo tak plynnie i sprawnie, ze nikt nie mial problemow z zakwaterowaniem standardem i wogole, wiec nie dostrzegal, ile pracy kosztowalo przygotowanie rezerwacja itp itd.
Osobne podziekowania dla Marka, Tomiego oraz Goni za przygotowanie, organizacje i czuwanie nad przebiegiem rajdu. Majkelowi za pilnowanie i sprawdzanie testow...
Wszyscy uczestnicy przyczynili sie, ze ten zlot byl na pewno bardzo fajny organizacyjnie, atmosfera, atrakcjami i zostanie bardzo dobrze zapamietany.
Tyle na szybko... Wrazenia opadna to dopisze wiecej
Dziekowal
Maniaq i Prywatna_Zouza
I ja dziękuję wszystkim za spotkanie, pogadanki i przesympatyczną atmosferę. Oczywiście na następnym zlocie w Radomiu też będę
Ps.
Kilka zdjęć i artykuł z portalu cozadzien.pl:
http://www.cozadzien.pl/galerie/gal,772.html
My już też czas jakiś w domku po wspólnej z "Łodziakami" przejażdżce.
Zlot super udany, wielkie podziękowania dla organizatorów, czekamy na następne.
Wielkie dzięki dla Mariusz418 za poranne odpalenie naszego Tytusa, póki co nadal odpala, a cewka już wkrótce będzie wymieniona.
Mamy nadzieję że kluczyki się znalazły i nie trzeba było spinać kabelków.
Dzięki wszystkim za wspólnie spędzony czas, a osarro za niepowtarzalne wrażenia z jazdy podczas Rajdu.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum