Czy może ktoś oglądał to auto? Możecie mi doradzić? będę wdzięczny. Jeżeli ktoś mieszka w Gdańsku i mógłby go sprawdzić to zapłacę za wszelkie informacje.
Z poważaniem Mateusz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 23, 2012 16:23 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Bardzo ciekawa oferta wg mnie godna uwagi, przebieg realny auto nie zniszczone i bardzo bogato wyposażone brak mu tylko radia z navi/tv i ksenonów. Oczywiście typowe błędy w opisie czyli ESP, ASR no i podgrzewanej przedniej szyby to raczej nie ma. Silnik ładnie wyczyszczony i wyplakowany jak to w autach w komisie. Pod pokrywą silnika brakuje uszczelki na błotniku od strony pasażera, oraz dziwnie wygląda poduszka powietrzna również po stronie pasażera ale to do weryfikacji przy oglądaniu auta. Warto mu się dokładnie przyjrzeć bo cena kusząca.
Full to nie jest, oprócz tego co napisał PawelSki99, brakuje mu jeszcze szyberdachu, elektrycznie składanych lusterek, kierownicy w drewnie i automatu. Ale faktycznie dobrze wyposażony, nietypowy kolor, mi osobiście nie podoba się wnętrze w kolorze niebieskim. Ja jeszcze zauważyłem, że ma nie oryginalny grill tak jak również znaczek z przodu jest z nowszej wersji.
Dziękuję za opinie, czy możecie mi powiedzieć jak sprawdzić tą poduszkę pasażera? podłączyć pod komputer? (kupić kabel do sprawdzenia? widziałem na allegro za 150zl chyba)
To że brak mu drewnianej kierownicy czy szyberdachu jakoś przeżyje:)
Czy to że z przodu jest inne logo z nowszej wersji może świadczyć o stłuczce?
Pomógł: 36 razy Dołączył: 24 Mar 2009 Posty: 1654 Skąd: wieluń
Wysłany: Czw Cze 28, 2012 20:49
koledze chodziło o to że zaślepka poduszki troche odstaje (widać na zdjęciu),aby sprawdzić czy poduszki są sprawne są 2 opcje, albo podłączyć pod kompa albo rozpędzić sie autem i przy**bać w drzewo i jak nie wystrzelą tzn że nie sprawne
_________________ -DIAGNOSTYKA I NAPRAWA PIECY I STEROWNIKÓW WEBASTO !
-NAPRAWA SILNIKÓW WENTYLATORA CHŁODNICY W ROVER 75
hehe to ja chyba wybiorę pierwszą opcję aczkolwiek kusząca jest ta druga
Czy taki kabelek jaki można kupić na alledrogo będzie się nadawał? widziałem jakiś za 150zł. czy to musi być już jakiś serwisowe cudo?
za 150 to raczej nic porządnego nie dostaniesz oprócz ELM do podłączenia tylko silników benzynowych w naszych R75
No dobrze czyli pozostaje mi chyba pojechać do Gdańska i samemu zobaczyć autko. bo prezentuje się ładnie.
Mam nadzieję że nikt mi go nie zgarnie z przed nosa zanim pojadę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum