Witam serdecznie wszystkich forumowiczów, klubowiczów i sympatyków!
Pierwszy samochód i planowany od dawna Rover. W trakcie poszukiwań aktualnie. Wymarzona, konkretna konfiguracja wyposażenia i problem - trafić takowy egzemplarz. Pewnie część z Was wie jak to jest Więc ślęczę nad ogłoszeniami i czekam na swoje 5 minut.
Wybaczcie to przydługie powitanie. Mam nadzieję że moja obecność tutaj, a również kupno auta marki Rover będzie początkiem czegoś fajnego!
SPAMU¦
Wysłany: Sob Cze 23, 2012 15:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pawkaz - poszukuję modelu 200/25 lub 400/45 z dieselem. Z tym że sobie wymyśliłem że musi być koniecznie na oryginalnych felgach Rovera, z ciemną tapicerką (najlepiej skóra chociaż niekoniecznie) no i ciemny lakier (najlepiej zielony - w końcu to brytyjski samochód ). A że mam ograniczony budżet i nie mam możliwości pojechania gdzieś w Polskę ograniczam się do mazowieckiego...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum