Dla ścisłości to ma dwie poduszki powietrzne, a nie 4 tak jak sprzedawca zapewnia.
Rzeczywiście cena dość wysoka. Za taka kasę można kupić bardziej usportowiony model MG ZR. Tylko czy taki model ci odpowiada Ogólnie co do fot to niema się czego doczepić. Ładnie wypucowane auto na sprzedaż. Jak masz nie daleko, to można go obejrzeć.
1.8 w 25 to też trochę rzadkość, do tego 4 elektryczne szyby, automat i praktycznie full wersja bez halogenów z przodu. Pytanie - co to za przycisk obok obok regulacji wysokości świateł ?
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Pomogła: 20 razy Dołączyła: 28 Wrz 2001 Posty: 356 Skąd: Warszawa
Wysłany: Pon Lip 02, 2012 08:12
Ciufa napisał/a:
kzrr napisał/a:
Pytanie - co to za przycisk obok obok regulacji wysokości świateł ?
ja mam w tym miejscu włącznik przednich przeciwmgielnych (tak wiem te auto nie ma tych lamp ale może kiedyś miało ?)
Ty masz w tym miejscu ten włącznik i pewnie włącznik klimatyzacji pomiędzy suwakami nawiewu, ponieważ na górze masz zajęte miejsca poprzez włączniki podgrzewanych siedzień. W powyżej opisanym aucie nie wszystkie włączniki są wykorzystane.
[ Dodano: Pon Lip 02, 2012 09:12 ]
Dość dziwnie jest skonfigurowana ta 25-ka. Z jednej strony takie "ekstrasy" jak skórzana tapicerka, drewniane zaślepki uchwytów drzwiowych, automat czy 4 szyby elektryczne (to jest rzadkość). A z drugiej strony brakuje tak podstawowych rzeczy jak skórzanej kierownicy i świateł przeciwmgielnych.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum