Wysłany: Sob Lip 07, 2012 15:37 [roverek 200 ] gdzie jest filtr kabinowy?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1999
Bardzo ważne pytanie.... gdzie w roverze 200 jest filtr kabinowy? Bo na pewno go nie ma w kabinie za schowkiem... tam go brak.... mechanicy co prawda nie serwis ale znający się na autach nie mogą go zlokalizować i pytanie czy możliwe jest aby go nie było?
Dodatkowo mam problem z biegami czasem wyskakują... tzn. wrzucam "1" lub wsteczny wciskam gaz i auto w miejscu stoi bo jest luz ....
SPAMU¦
Wysłany: Sob Lip 07, 2012 15:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Filtr kabinowy na pewno jest za schowkiem pasażera tzn na pewno jest miejsce na niego, ale samego filtra może tam nie być, wystarczy go włożyć i będzie
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Mia, wlasnie kolega kzrr, Bardzo dobrze Ci napisał. Nie kazdy R miał "wsadzony" filtr kabinowy" . I znajduje sie on dokladnie w miejscu gdzie podał kolega.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Hmm no dobrze szanowni koledzy, źle opisałam to... skoro uważacie, że tam na pewno jest filtr kabinowy... otóż gdyby za schowkiem pasażera dało się wsadzić filtr kabinowy nie pisałabym na forum o tym, ale TAM NIE MA MOŻLIWOŚCI WŁOŻENIA FILTRU PONIEWAŻ NIE MA TAM MIEJSCA. za schowkiem jest jakaś blacha, która uniemożliwia zainstalowanie tam czegokolwiek.... więc kolejne "mondrości" błagam zachowajcie dla innych...
Mia, faktycznie, filtr kabinowy jest w bagażniku należy go tam poszukać, prawdopodobnie będzie koło koła zapasowego. Rover to o tyle dziwna marka że np u mnie nie było filtra za schowkiem i co dziwne żadnej blaszki też nie (szaleństwo z ich strony) (dołożyłem sobie ten filtr w to miejsce ale pewnie ja mam jakaś dziwną wersje) , a u Ciebie może być właśnie w bagażniku.
Powodzenia w szukaniu
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Mia, KAZDY CI PISZE JAK POWINNO BYC ! NIKT NIE JEST WROZKĄ JESLI MASZ JAKIES DRUCIARSTWO TO JEST PROBLeM I NIKT NIE BEDZIE SIE DOMYSLAL CO ZOSTALO NADrUtOWANE. I Swoje "mondrosci" zostaw dla siebie bo ludzie chcą Ci pomoc, a Ty uwazasz ze ktos Ci wciska kit sorry
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Znalazłem taką fotkę w sieci. Gdzie dokładnie jest ten filtr, czyżby za tą blaszką przykręconą śrubką ? Coś za mało miejsca z tego co pamiętam (a dawno tam nie zaglądałem) filtr ma wymiary 211x211x31.
_________________ Niewiedza kosztuje.
Autor zastrzega sobie prawo do zmiany zdania bez podania przyczyny.
No właśnie robsson78 u mnie jak się wyjmuje schowek to jest blacha której nie da się odkręcić nie rozkręcając pół auta z przodu:/
kzrr oraz raptile uważacie, że jesteście najmądrzejsi bo jesteście facetami a kobieta jest na tyle głupia, że nie zobaczy tego co oczywiste? Na prawdę darujcie sobie te wypociny... poszukajcie rozumu bo chyba wam gdzieś uciekł...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum