Witam! Mój pilot ledwo dyszy...był zalany i przyciski też juz na wykończeniu. Gdzie naprawią dobrze i nie zedrą ze mnie ostatniego grosza w łódzkiem obecnie?
Słuchaj.
Jedź na Czerwonych Maków.
Zadzwoń na nr tel 501284265 i powiedź że jesteś od Arka co ma czarnego Freelandera.
Ten Pan to mój zaprzyjaźniony mechanik.
Tam nie wiem, ale na pewno jest taki zakład w Słupsku.
Jednocześnie jest to ASO Rover Land Rover.
Poszperaj po google szukając ASO w Słupsku.
Koszt 90-120zł w zależności od modelu pilota.
Czuję się zobowiązany zrobić "reklamę" panu ze Starorudzkiej(Łódź). Mianowicie przysiągłbym, że gdy dzwoniłem do niego, mówił, że programowanie pilota kosztuje 50zł. Po zaprogramowaniu krzyknął 150zł. Pojechałem z pilotem, który byłem pewien, że będzie pasował, a on mi zaczął wciskać, że to jest pilot od nowego modelu i nie będzie działał, ale może mi sprzedać nowy, za 450zł(!!!!). Potem stwierdził, że pilot jest zepsuty i raz będzie działał, raz nie, ale jego kolega może go naprawić, a kupiłem od pewnego sprzedawcy i wiedziałem, że jest dobry. Pokazałem mu stary pilot, to stwierdził, że są switche do wymiany i za jedyne 250zł jego kolega mi je wymieni(kupiłem switche w elektronicznym za 1,6zł i przelutowałem sam.) Także gorąco "polecam" ten serwis.
Jeśli chcecie zrobić tanio i dobrze wszystko co jest związane z elektryką to polecam zakład na Rojnej 61 w Łodzi.
Dziś tam byłem na wyminie płynów, mają kompa T4 i ogólnie znają się na temacie.
Polecam zdecydowanie.
Telefon do p. Krzysztofa 501-284-265
Koleżance sprawdzali Golfa IV i nikt nie wiedział co a oni zrobili w 10 minut
Miło sympatycznie, dobre ceny.
Powiedzcie mi Panowie ile kosztuje aktualnie średnio dorobienie pilota do Rovera 214Si - pilot Lucas 17TN.
Pilot może być używany - nie ma obaw że po jakimś czasie taki zaprogramowany pilot przestanie działać ?
Również chciałbym dorobić pilota w Łodzi za rozsądne pieniądze. Czy lepiej jechać na Czerwonych Maków czy na Rojną, jak kolega SyntaX pisze ?
Wysłany: Sro Cze 20, 2012 12:40
Co znaczy "bez możliwości dopisania kluczyka"?
[ Dodano: Sro Cze 20, 2012 13:40 ]
okey, już wyjaśnione...
Dzwoniłem na Rojną i wyjaśniłem...
Sam jestem przed dorobieniem pilota więc brnę w temacie...
Dopisanie kluczyka to to samo co programowanie pilota, tylko po "ichniemu".
Mogą tylko zdiagnozować błędy lub odczytać kod immo, bez programowania.
Potwierdzam możliwość na ulicy Czerwonych Maków 2 w firmie HVH Auto.
Koszt 160zł (kwota oficjalna )
Niestety też jutro jadę na Czerwonych Maków....Jeden pilot ledwo co działa nawet na nowej baterii....a drugi też tylko chwilowo zaskakuje a nie mam nawet kodu do deaktywacji immo
zdam relacje jak będzie po
Również uważam że całkiem miły spontan wyszedł mały spot w warsztacie
Co do kodu immo i pilotów będę wiedział jutro ale wszystko jest na pozytywnej drodze....udało się dogadać
Odczytanie kodów trwało 3 minuty Na czerwonych maków Zdecydowanie polecam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum