Wysłany: Czw Lip 12, 2012 18:07 może jakiś zlocik w Kielcach??
może jakiś spotkanie w Kielcach
jak by byli chętni bo ja z miłą chęcią poznam osoby które jak ja jeździ roverem pogadać zapoznać się bo od nie dawna mam rovera 200 a nie miałem okazji być na zlocie do Kielc mam 40 km wiec 20 minut i jestem.
co wy na to
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 12, 2012 18:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
no powiem tak taras widokowy św Katarzyna jest ok i bardzo mi to pasuje bo ja mieszkam w Suchedniowie i mam tamy tylko 30 km wiec pasuje godzinka która to trzeba ustalić ale jak będzie jeszcze troszkę chętnych.
może jeszcze ktoś co ???????????
[ Dodano: Sob Lip 14, 2012 07:35 ] 0l0, chyba że będzie nas tylko dwoje to może trzeba wychaczyć gdzieś zlocik i tam się załapać co ty na to z kielc mamy prawie wszędzie taką samą drogę czy Kraków, Łódź, Wawa, Lublin... choć chciał bym się spotkać z kilkoma osobami z okolić a jak nie to za tydzień w sobotni wieczór na tarasie widokowym na fajka i coce cole można podjechać i pogadać, ja jak ty zawsze ZA.
pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum