Wysłany: Nie Maj 06, 2012 17:43 thebloody - R200 1.4 V16 - MILORD
Rozpisywałam się już na temat Milorda w poscie powitalnym, potem w Garazu, ale tu mnie jeszcze nie bylo
Milorda mam od miesiąca, powolutku doprowadzam go do ludzi, bo byl zaniedbany, choc wydawalo sie przy zakupie, ze jest inaczej... Zaliczylam mechanika, blacharza, lakiernika, elektryka, wysprzatalam no i teraz - jak widac na zdjeciach - misio musi trzymac gałe biegów, bo normalnie Milord sie wyrywa do przodu Aaa no i spocik w Sopocie tez zaliczylismy i dowiedzielismy sie wielu ciekawych rzeczy i bedziemy dzialac dalej
Wrzucam kilka zdjec, niestety Milord stoi na parkingu pod blokiem, a mamy duzo drzew, wiec bez wzgledu na to, ile razy go sprzatam, zawsze jest caly w tych rudych !@!$#, ktore spadaja z drzew Kiedys musze mu zrobic wypasioną sesje
Co do modyfikacji to wiele rzeczy mi sie marzy, ale nie dam rady wszystkiego na raz zrobic, wiec zaczynam od rzeczy niewidocznych golym okiem
Ostatnio zmieniony przez thebloody Pią Lis 16, 2012 10:04, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Nie Maj 06, 2012 17:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
chmielu, bladego pojęcia nie mam, dostalam go w prezencie nie pamietam dokladnie, ale on cos chyba obejmował zamiast gały biegów, gdy go dostalam hehe cos tam bylo wlozone poszukaj w sklepie z prezentami, sa takie specjalne, gdzie pełno bubli
Ten tegez Troche Milord ewoluował odkad wrzucilam pierwsze zdjecia na forum
Z takich widocznych rzeczy to polakierowalismy grilla na czarno (nie wiem dlaczego fabrycznie ma on kolor gili z nosa... ) + polerowanie i wygląda teraz bosko, poza tym przeleciałam mu listwy, zaślepki i inne plastiki (zewnetrzne) czernidłem i wygladają niemal jak nowe. Do tego kołpaczki czarne "szprychy". Mam nadzieje, ze cos tam widać na zdjęciach przed i po
W najblizszych planach biore sie za rure wydechową, bo nie moge na nią patrzeć
No i jutro jesli pogoda dopisze to sie wyczyścimy pod maską
leszczu, no mi sie strasznie strasznie podobaja podobaja mi sie tak bardzo jak Twoja rura wydechowa z tym nitowaniem se zrobie tez taka hee a w przyszlym roku moze sie dorobie aluskow
[ Dodano: Sro Lis 14, 2012 11:00 ]
mozna lepiej zobaczyc mojego grilla pomalowanego - przy okazji wczorajszego foto-spontanu plus moje ulubione zdjecie jak Milord hassa
[ Dodano: Sro Lis 14, 2012 11:02 ]
Aaaa i najwazniejsze - Milord MA GARAZ jupiii
Ostatnio zmieniony przez thebloody Pią Lis 16, 2012 10:23, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum