Na giełdę to można się wybrać, żeby poprzymierzać sobie na własnej skórze kilkanaście modeli, na etapie poszukiwań czego właściwie się chce.
Ty już wiesz, czego chcesz, więc giełdę odradzam. Wszystkie cokolwiek warte samochody są podkupywane przez handlarzy wczesną porą, a potem wystawiane z dużym przebiciem, cała reszta aut to wypicowane wraki.
Jeszcze raz odradzam Ci giełdę.
_________________ Pozdrawiam,
Adam
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 14, 2012 11:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Mysle , ze skoro w mojej okolicy nie ma duzego wyboru to moze na gieldzie cos sie znajdzie... warto sprobowac w sobote mam gielde w Ciechanowie a w niedziele w Słomczynie...
a przy okazji spytam - bo szukam 45 z silnikiem 1.8 poniewaz chce zeby auto bylo dosc dynamiczne, a czy jest dosc widoczna roznica w prowadzeniu/dynamicznosci silnikow 1.6 ?
i co sadzicie o tym? cena wg mnie dosc duza, trzeba doliczyc oplaty... ale podobno do "sporej negocjacji" jakies uwagi?
a przy okazji spytam - bo szukam 45 z silnikiem 1.8 poniewaz chce zeby auto bylo dosc dynamiczne, a czy jest dosc widoczna roznica w prowadzeniu/dynamicznosci silnikow 1.6 ?
W mocy raczej nie odczujesz, ale w momencie tak.
Cytat:
i co sadzicie o tym? cena wg mnie dosc duza, trzeba doliczyc oplaty... ale podobno do "sporej negocjacji" jakies uwagi?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum