Pomógł: 2 razy Dołączył: 21 Sie 2007 Posty: 191 Skąd: Zamość
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 17:41 [ R 620 ] Problem z podświeleniem deski rozdzielczej
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1996
Witam nie miałem podświetlania zegarka , pokręteł od nawiewiewów , popielniczki zapalniczki wymieniłem żarowki i dalej nic . Przepatrzyłem bezpeczniki pod maska i w kabinie http://www.honda.cba.pl/opis_bezpiecznikow.html i wszystko ok co może być przyczyną .... ?
_________________ Był Rower Wigry III (Składak) , teraz R620 SLI 2.0 , 16V ........
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 27, 2012 17:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja miałem coś podobnego i dodatkowo miałem brak świateł.
Ale wcześniej miałem wszystkie podświetlenia.
Kiedyś sprawdzałem tylne lampy i przez przypadek zrobiłem zwarcie.
Wywaliło bezpiecznik pod maską.
Sprawdzałem wszystkie po kilka razy i nic i jak to "idiota " sprawdzałem tylko jedną nóżkę każdego z bezpieczników.
Doszło do tego, że wylądowałem u mechanika myślałem, że mi rozpruje całą instalacje, co ja sam próbowałem robić.
Nic z tego gość podniósł maskę i wymienił bezpiecznik …pomyślałem, ale ze mnie debil.
Tak, więc polecam sprawdzić dobrze bezpieczniki.
Inna sprawa to, że tych podświetleń nie było wcześniej, ale to już może być grubszy problem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum