Wysłany: Sro Sie 29, 2012 19:25 [R25]Cieknąca pompa wtryskowa
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam . Jak w temacie , wycieka paliwo z pompy lecz nie mogę zlokalizować miejsca. Na pewno nie z przewodów . Nie wiem co robić , jutro wykręcam i dam do pompiarza . Może ktoś miał podobny przypadek i może polecić jakiegoś dobrego pompiarza z okolic LUBINA LEGNICY GŁOGOWA . Bardzo będę wdzięczny. To autko żony i została kobieta bez autka.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 29, 2012 19:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Sie 31, 2012 11:44
Żadne kodowanie , sama wymiana wszystkich uszczelnień pompy wyniosła mnie 250 pln. Pamiętaj tylko o jednym, przed demontażem pompy z auta, odepnij klemę minusową i dopiero wypnij wtykę pompy, żeby Ci po naprawie check engine nie świecił na desce.
Też u nich uszczelniałem pompę i było ok. Kwestia taka, że i Jugol i ja sami wyjmowaliśmy pompy w samochodów ... wtedy koszt to 250 zł u Jugola i 350 u mnie (inna pompa) ... jesli chcesz z wyjeciem pompy to dolicz jeszcze pewnie ze 150 - 200 PLN ... a jak masz odrobinę wiedzy mechanicznej i możliwości, to wyjmuj sam ... to nic trudnego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum