W Poznaniu na skodę rozesłałem tak z wyszukiwarki do ludzi zaproszenia i coś tam się ruszyło. Może nie wiedza bo nie zaglądają a jak dostaną maila to rusza dupska
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 04, 2012 23:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Grzeczny Speedy odpowiada zaraz jak się go poprosi nie martw się może następnym razem się uda
tel masz cały czas taki sam? bo coś się nie mogłem dodzwonić stale "abonent ma wyłączony tel."
niech ktos aparat fotograficzny zabierze i przy okazji jak bedziecie słit focie z winem na fejsa robic mozna obfocic auta i wyslac na konurs do kalendarza
tylko nie dawajcie aparatu kzrr bo on nie umie
nie wiem jeszcze na 100% czy pojadę bo rozbity freel nie nastraja do pochopnych wydatków.
Raczej będę. i jak trza będzie jechać to się zdzwonimy. A którędy ty chcesz jechać?
[ Dodano: Sro Wrz 05, 2012 10:33 ]
Ciekawe czemu w ogóle takie małe zainteresowanie tematem, przecież jest tu spora ekipa na zachodzie/południowym zachodzie.
Tak mówisz jak byś tylko jedne konie miał w stajni. O ten tysiąc na drobne wydatki przecież też nie chodzi. Nie dramatyzuj
I tak bym to większe stado pogonił do Zielonej ale jest drobny problem z tym tysiącem bo u mnie teraz urodziny jednego(18), drugiego (17), trzeciego (42), imieniny zaraz i jeszcze kilka rodzinnych spędów więc z wypłaty na codzienne jedzenie już nie starczy i jakieś diety musimy sobie wymyślić żeby przeżyć do grudnia
[ Dodano: Sro Wrz 05, 2012 12:34 ]
kzrr napisał/a:
A tak w ogóle to w którym miejscu mamy spać bo już się pogubiłem dajta linka
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum