Google niech się zajmie Star Trekiem a nie obliczaniem trasy
Spoko udało się zmienić godzinę wyjazdu na ok.12:00 więc myślę ze max 14:30 będzie w umówionym miejscu Raczej szybciej, bo nie przewiduje się nigdzie zatrzymywać czy coś. Realnie myślę że z Wołowa do Zielonej powinno mi zając mniej niż 2 godziny
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 07, 2012 23:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jezu rzuciło dupą dwa razy na zakręcie, koleś do mnie pokazywał żebym się w głowę puknął a już od razu afera Spoko 2 godziny to jest bardzo realny czas na dojazd do ZG przy spokojnej (ekonomicznej) jeździe do 90-100 km/h
_________________ Bo fruwać jest generalnie nieroztropnie, więc nie pijcie przy otwartym oknie!
Dziękujemy wszystkim którzy przybyli na pierwszy winobraniowy spot. Bardzo miło było Was gościć w ZG. Mamy nadzieje że atrakcje przygotowane przez nas spodobały się Wam, że nie nudziliście się oraz dowiedzieliście się więcej np o produkcji wina.
Za rok będzie też
Również dziękujemy za bardzo fajny dwudniowy spot. Bardzo fajnie to wszystko wyszło i bardzo fajnie zostało zorganizowane oczywiście za rok trzeba będzie chyba ciut wcześniej pomyśleć nad rezerwacją noclegu
Śniadanie u Państwa "S" w apartamencie pierwsza klasa
xROnx napisał/a:
Za rok będzie też
Może by tak w grudniu coś
No i foty wrzucie Najlepiej jeszcze dzisiaj
no nie było
Dobra teraz moje podsumowanie
Podziękował za wspaniałego spota, szczególnie organizatorom za ogarnięcie tematu i z przede wszystkim za upór w poszukiwaniu "pani w wianku" bo bez niej to by bieda była i kzrr by się nie dowiedział, że lubi wino i nie widzieli byśmy go rozmarzonego nad własną winnicą. Degustacja na deptaku plus próby namówienia co niektórych na pokonanie kilku starych metalowych puszek celem zdobycia pluszaka bezcenne.Wieczorem "taxi" też było całkiem w przystępnych cenach .
Śniadanie w loftach w apartamencie ***** ........ co tu dużo mówić - MEGA .xROnx ułóż ładnie kable i przymocuj kostki elektryczne bo inaczej trza będzie gwiazdkę apartamentowi zabrać Następnym razem ma być już prawdziwy "szwedzki" stół więc będziemy pilnować z mrowką zapisów . No i jeszcze ten "jakiś facet" wychodzący z WC Emes podziękowania z szkolenie jak się wymieniać by przywieźć do domu wino które nie jest na sprzedaż Rejs również bardzo udany, podobało mi się na górnym pokładzie. Może kiedyś następnym razem uda się dokonać abordażu albo bosman zapnie 5 bieg i będziemy cisnąć wodolotem
Tomson40075 i MIKA. dzięki za zaczekanie na nas i podróż w obie strony, zacnie się nasze bliźniaki prezentowały na DK32 szczególnie jak paradnie pokonywaliśmy kilometry obok słupków między pasami . Dla Tomsona40075 podziękowania również za nocne czuwanie z strumienicą w tle.
No a generalnie jak W ZG ma być ładna pogoda to trzeba spoty organizować bo słońce wychodzi razem z roverkowiczami
To tyle od nas, fotki jak zgram to wrzucę.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Szukam już ziemi na Ukrainie i będę budował własną daczę.
Rozumiem ze młoda dostanie wianek i będzie przywozić do Ciebie na degustacje?
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
My również bardzo dziękujemy za bardzo fajnego i udanego spota. Organizatorom wielkie podziękowania za rewelacyjne przygotowania i za zgranie atrakcji. Uczestnikom wielkie dzięki za obecność i wyborowe towarzystwo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum