Wysłany: Sob Wrz 08, 2012 17:14 Warszawa Bemowo 09.09.2012 r.
Witam ! Nikt się jeszcze nie wysilił żeby napisać , więc ja postanowiłem się wykazać ..... Pojawi się ktoś ?
ps: Mariusz418 pojawia się czasami , chciałbym żeby podpiął T4 do mojego nowego nabytku ...
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 08, 2012 17:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
I Ja dawno nie byłem a mam sprawę do Mariusza. O której bedziecie śmigać przez Pruszków?
Możemy się spotkać na BP przed wjazdę na A2, koło 19.40 godziny
Fajnie, fajnie Niektórych z nam z PW lub maili, ale nie miałem dotąd okazji osobiście
Miło było, szkoda że tak krótko.
SobierW fajnie, że TV działa najnowszy85, sprawdź bo może u Ciebie jednak też
Ps. Dzwoniłem w tej sprawie na numer który podałeś Tomiemu ale tylko music leciał Więc jak coś, to byłem ja
Pozdrówki dla reszty,
ps.
jak ogarnę Wasze mapki, to możemy za tydzień próbować
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Fajnie, fajnie Niektórych z nam z PW lub maili, ale nie miałem dotąd okazji osobiście
mi również się bardzo podobało to był mój pierwszy rovekowy spot.... nigdy nie widziałem tyle aut jednocześnie spod roverkowego znaku
jeszcze bardziej mi się podoba ta marka bo za nią stoją fajni ludzie
MaReK napisał/a:
jak ogarnę Wasze mapki, to możemy za tydzień próbować
dzięki Marek w tą niedzielę raczej mnie nie będe ale za 2 tyg. postaram się stawić na spocie
pozdrawiam, Witek
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum