dobra mam mapę sektorów klubowych kto gdzie stoi .Jutro jako ze ktos tu nam trochę namieszał i zarejestrował nas 2 raz na 20 autek czyli w sumie było by 30 musze to naprostować wiec jutro podam miedzy jakimi klubami stoimy i podam kolejność wjazdu do sektora jak kto bedzie stał
jeśli ma ktoś drukarkę to poproszę druknąć ROVERKI z nr od 1 do 10 nr.w dolnym prawym rogu
Major podaj mi na pw swoj nr kom bo moje Zr niestety krwawi i jest u mechanika i nie wiem czy uda sie je zrobic chociaz mechanik twierdzi ze ogarnie temat w jeden dzien
wyciek plynu wspomagania i zapowietrzona przez to pompa ale nie wiem gdzie co i jak stad dzis auto oddane do mechanika -jestem dobrej mysli -najwyzej podjade odebrac bilet i jesli sie uda odebrac auto nr o 11 to dojade bo tak musialbym jechac innym autem
Napisz mi nr do siebie Major to bedziemy w kontakcie
Czekałem do ostatniej chwili, ale niestety nie uda mi się przybyć. Jeśli możecie podarujcie komuś bilet żeby się nie zmarnował i życzę miłej zabawy.
no to szkoda wielka moze jednak sie uda?
Maverik napisał/a:
Major podaj mi na pw swoj nr kom bo moje Zr niestety krwawi i jest u mechanika i nie wiem czy uda sie je zrobic chociaz mechanik twierdzi ze ogarnie temat w jeden dzien
wyciek plynu wspomagania i zapowietrzona przez to pompa ale nie wiem gdzie co i jak stad dzis auto oddane do mechanika -jestem dobrej mysli -najwyzej podjade odebrac bilet i jesli sie uda odebrac auto nr o 11 to dojade bo tak musialbym jechac innym autem
Napisz mi nr do siebie Major to bedziemy w kontakcie
poszło pw mam nadzieje ze bedzie ogarnięty temat i będziesz
sa chetni do wziecia udziału w konkusach cytat organizatorów:
"Przypominamy, że rezerwacja zobowiązuje do udziału w konkursach, do
których zapisy odbędą się w punkcie informacyjnym.Pierwszeństwo w
przyszłorocznej rezerwacji miejsc będą miały kluby, które wzięły
udział
w tegorocznych konkursach.
Prosimy o wybranie 5-osobowych składów mieszanych do zawodów"
To ile nas w końcu jest A co do konkursów to jakie kategorie bo w sumie ja bym też się pisał
Ps.Auto wypucowane stoi w garażu i czeka na jutro
prawdopodobnie 9 albo 10 siemion odpadł nie wiadomo co z maverikiem czy zrobił autko czy nie choc bebechu pisał ze ktos jeszcze ma byc
jakie kategorie nie wiem ale pewnie podobnie jak w zeszłych latach
przeciąganie liny
spacer farmera
skoki w workach
i co ma ktos mozliwosc wydrukowania 10 kartek ROVERKI kazdy klub ma miec za szyba takie kartki zeby usprawnic wjazd
według mapki bedziemy stac mniej wiecej w polowie stawki na 600 metrze(całosc 855metrow)
z jednej strony bedzie astra klub polska a z drugiej dąbrowski klub tuningowy
do wjazdu ustawiłem nas w takiej kolejnosci
1major
2gandi
3siemion wypadł wiec szylozbi
4pazdzioch
5kychu
6equinox
7maverik
8bebechu
9kolega bebechu
i jeszcze raz prosze kogos o wydrukowanie tych kartek ROVERKI z nr od 1 do 10 w dolnym prawym rogu
dzieki
to do jutra o 9:30
tak z ciekawości equinox o której ty będziesz startował?
Już się tym zająłem i wydrukowałem od 1 do 10. Do zobaczenia jutro
no to fajnie dzieki
EquinoX napisał/a:
major napisał/a:
tak z ciekawości equinox o której ty będziesz startował?
O 6:00 ruszam Ała
Major daj w ogóle numer do siebie jak bym nie mógł trafić czy coś
poszło pw
a którędy bedziesz jechał ?przypuszczam ze A4
to masz elegancki zjazd z A4 jak będziesz w Katowicach A4 wlatywał to zjazd na... patrzcie zapomniałem co tam pisze, jeden będzie na skoczów potem na francuska i za zjazdem na francuska zjeżdżasz na parking pod realem stacja BP tam jest tez
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum