Co to za skandal ja jako 7 no nie no no dobra niech wam bedzie w aucie okazalo sie ze nic groznego na szczescie uszkodzony przewod plynu od wspomagania ale troche strachu mi narobil znow ten moj Mg bo juz jestem po wymianie przewodu i pompy wspomagania po poprzednim wlascicielu wiec moi drodzy jestem na bank jeszcze musze sie przejechac zobaczyc czy wszystko ok i troche umyc go na myjni co do kartek to chetnie bym to wydrukowal ale niestety brak tuszu w drukarce ale konkursy i zawody bede to mozna sie pobawic tylko nie bieg w worku bo w...... sobie kly
dobra jece ogarniac auto a tego 7 nie daruje ale moze bedzie fajne miejsce by pokazac swoje 4 kolka
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 14, 2012 21:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Hej hodoki:) fakjnie bylo szkoda ze tak keotko. Ale tak jak rozmwialismy, trzeba zaczac dzialac rozruszac region itd:) mysle ze ejst to opcjonalne:) Major podrzuc mi jakis kontakt do Ciebie, bo mysle ze warto bylo by cos wiecej pogadac i rozejrzec sie za alternatywa:) tak dosc mocno siedzi mi to w glowie teraz:)
[ Dodano: Sob Wrz 15, 2012 20:35 ]
wrzuce pozniej kilak zdj z tel:)
No i ja tez dziekuje za mile spotkanie z niektorymi nawet blizsze niz bym sobie tego zyczyl wiecie kogo mam na mysli i jaka sytuacje ja juz wlasnie dojechalem siedzielismy wytrwale z Majorem az sie zrobilo ciemno i wszystko zaczelo sie rozjezdzac ale bylo sympatycznie .wszystkie fotki dostepne z tej imprezy prosze wyslac na mojego maila jesli ktos ma zdjecia to na pw podam adres bo tu nie mozna na forum
również dziękuje za przybycie i że udało sie nas te minimum zebrać
szkoda ze nie dotrwaliście wszyscy przynajmniej do tych zawodów klubowych byliśmy zapisani ale niestety ja z maverikiem to za mało przeciwko BMWmaniakom wielkim jak stodoły HEHE
No masz racje ale sie trzeba b ylo naczekac by ktos to zobaczyl ale bylo warto zaczekac nawet napinacze z odpicowanych fur wyskakiwali z aut spytac co to takiego -mala rzecz a cieszy szczegolnie ze swieci
szczerze powiem wam chłopaki zajebista ekipa była szkoda że kolega z tak daleka mieszka z 600stki za co wielki szacunek dla niego ale pokazalismy klase jednemu z maski dym spowodowanie wypadku ogólnie roverki.pl robiły wymiot na dzien dobry panowie czekam tylko na jakies info i jedziemy GRUPA SLASK zaatakować toruń na ogólno polski i pokażemy im klase na wjeżdzie (nie na smiewam sie z kolegów) ale panowie zachowanie jak rodzina jednemu sie zepsuło od wszystkich pomoc szacunek i podziekowania.
No dokladnie:) fajnie bylo:)
chlopaki kiedy mozemy sie skrzyknac na jakiegos spota, omowic jakies opcje itd...? bo pytalem kilka postow wczesniej o to i cisza... Major podaj mi jakies gg do Ciebie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum