Wysłany: Sob Wrz 15, 2012 17:40 Warszawa, Bemowo 16.09.2012 g.20
Panowie co tydzień się spotykacie?Czy tylko po ustaleniach?Zawsze jakoś nie mogę się wpasować.W ta niedziele (16.09)ktoś ma zamiar wpaść?Chętnie bym postał z ludźmi którzy wiedzą co dobre w motoryzacji:)i przewietrzył trochę furacza zanim go odstawie pod dach:)
Ostatnio zmieniony przez Joa Sob Wrz 15, 2012 18:10, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sob Wrz 15, 2012 17:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja też się zamierzam pojawić
Poszukuję też osoby chętnej do transportu viollowego TF do jedynego słusznego warsztatu w Zielonkach W sumie potrzebny kierowca Widzę to tak:
- ktoś przyjeżdża na spot
- ja przyjeżdżam ZT na spot
- pakujemy się do mojego ZT
- jedziemy po TF'a (odpalamy go z kabli)
- jedziemy wspólnie na dwa auta do mariusza418
- zostawiamy bolida
- wracamy na spot
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Tak w kazda nd, niezaleznie od pogody.Na forum sa tez Panie
Ups zapomniałem się przepraszam najmocniej.
Co do wyglądu MGF-a to pewnie sprawka tego że był kiedyś bezwypadkowy;)
Więc o 20 stawiam się na miejsce.Może jeszcze namowie znajomego któremu sprzedałem 216Si żeby wpadł:)
Co do posiedzenia itd.nie ma problemu ale coś za coś ja też chętnie bym pozwiedzał 75 kolego jdariusz:)
Jeszcze jedno pytanko jako "świeżak" będziecie na Powstanców 126 przed CH na parkingu pod chmurką nie na krytym?Wzrok mam dobry w wypatrywaniu Roverków ale wole podpytać;)
Jak będzie bezwietrznie, a także będzie sucho i w miarę ciepło to pewnie ostatnie dni na zewnątrz - pod pizzerią da-grasso. A jeśli zacznie hulać deszcz, burze i pioruny to pewnie kryty parking Carrefoura - I p. Dla spóźnialskich zostaje wtedy wjazd wyjazdem, bo czujna ochrona szybko zamyka wjazd dla takich jak my
pelson91, spoko... jakby Rapt nie dotarł to skorzystam
A on chce pomóc, bo namawia Beatkę na TF'a
jdariusz, mogę zobaczyć konfigurację Twojego auta w sprawie Twojego problemu z tempomatem.
Pozdrawiam,
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Marecki ..ja bym CI pomógł , szkoda ze nie dzwoniłes - ja bym Ci pod drzwwi odstawił , ale teraz to juz dupa... bo ja piwko sącze po tym jak załtawiłem sobie transport na SPOTA dzięki mojej żonie.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum