CHlopaki i dziewczyny, skrzyknijmy jakis spot na piwko socek itd na przyszly tydzien sotkalibysmy sie na AKSie i poszli do parku. siedziemy pogadamy, zrobimy burze mozgów, trzeba jakos rozruszac region ale opcjonalnie. Pomyslec cos. Mam mase pomyslów co mozna robic, chcialbym zeby akzdy sie wypowiedzial, opowiedzial itd. Zebysmy cos konstruktywnego mogli zaczac robic. Zebysmy mogli na sobie polegac i meic zajefajna ekipe na slasku. To jest do zrobienia ale niestety samemu to soebie mozna w uchu pogrzebac. Im wiecej nas bedzie tym lepiej. Fajnie by bylo zrobic liste ludzi ze slaska, napisac PW do wszystkich i mozna by bylo ruszyc za tydzien... co Wy na to? TYlko bez marudzenia ze sie eni uda ze zle itd itd bo tak nic nie zrobimy...
CHlopaki i dziewczyny, skrzyknijmy jakis spot na piwko socek itd na przyszly tydzien sotkalibysmy sie na AKSie i poszli do parku. siedziemy pogadamy, zrobimy burze mozgów, trzeba jakos rozruszac region ale opcjonalnie. Pomyslec cos. Mam mase pomyslów co mozna robic, chcialbym zeby akzdy sie wypowiedzial, opowiedzial itd. Zebysmy cos konstruktywnego mogli zaczac robic. Zebysmy mogli na sobie polegac i meic zajefajna ekipe na slasku. To jest do zrobienia ale niestety samemu to soebie mozna w uchu pogrzebac. Im wiecej nas bedzie tym lepiej. Fajnie by bylo zrobic liste ludzi ze slaska, napisac PW do wszystkich i mozna by bylo ruszyc za tydzien... co Wy na to? TYlko bez marudzenia ze sie eni uda ze zle itd itd bo tak nic nie zrobimy...
popieram popieram ino jedno ale ja akurat za tydzień nie moge bo moje kochanie ma urodziny
Wygraliśmy 1 miejsce jak będę miał jakieś zdjęcia albo będzie jakiś artykuł to zamieszcze że sobie nie wymyśliłem i musiałem tak szybko uciekać.
gandi84 napisał/a:
Niby ja z małopolski ale jestem za takim czymś i chętnie bym przyjeżdżał na takie spotkania
Ok super ze sie robi jakis zalazek do dalszej pracy. plany sa ambitne, ale mowie bez ludzi chetnych pomocnych i zaangazowanych nic nei zdzialamy.
Apropo spotu sluchajcie ejst swietna opcja, mozna jechac w niedziele do OSTRAVY, jest tam piknik lotniczy pod oficjanym patrtonatem NATO beda maszynki do zabijania, bombowiec B-52 z uzbrojeniem i mase innych bojowych maszynek. W jedna stroen wychodzi ok 110km wiec to jak przejazd do krakowa i spowrotem, Jesli bylibiscie chetni mozemy sie wybrac, na caly dzien. Ja jade z moja anzeczona an 100% pomyslalem o Was ze mzoan by sie skrzyknac i jechac cala ekipa. Tam pozwiedzac poogladac a poznie usiasc na miescie pod parasolkami i pogadac. wywalic co ans boli itd i podjac jakies decyzje co do daleszego losu regionu i tego co sie u nas dzieje. Co wy na to?
[ Dodano: Nie Wrz 16, 2012 19:25 ]
Aczkolwiek zdaje soebei sprawe ze nei kazdy bedzie mogl pojechac w niedziele nie kazdy bedzie mial kase itd. wiec mzoe inaczej, zrobmy tak. Wstepnie umawiamy spotkanie na sobote. spotykamy sie na ASK katowice godzina 16?, stamtad idziemy do jakiejs knapy siasc i pogadac. jak nie bedzie pogody tez sie spotykamy!!! Zapraszam wszystkich chetnych i chciejacych cos robic w regionie. Ludzi z pasja umiejetnosciami i tycvh co chcieli by tylko popatrzec i posluchac. Tych co nie wiedza co moga cos robic tez zapraszamy!
Z ottava osobna kwestia, jesli sa chetni na wyjazd 250km tam i na zot to mowicie fajnie by bylo jak by sie zebrala jakas ladna ekipa, ale nawet jak maja to byc dwa auta to warto:)
[ Dodano: Nie Wrz 16, 2012 19:41 ] LUDZISKA!!!! zalozylem nowy temat zapraszam do NASZEJ grupy slaskiej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum