Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
Czy mozna zmienic skrzynie automatyczna na manualna? W wypadku uległa zniszczeniu skrzynia biegów, myślę o wymianie zniszczonej skrzyni na manualna by zaoszczedzic
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 13, 2012 19:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pewnie ze mozna, potrzebujesz na bank skrzyni z MG ZS 180 + wodziki, lewarek, pedały, pompe sprzęgła, wysprzęglnik - ciekawe czy są otowy montażowe w grodzi. Nie wiem jak kwestia mocowań - do sprawdzenia w RAVE, to samo z polosiami (jak cos to wal na PW, mam polosie a niedaleko mnie jest skrzynia biegów i sporo innych gratów z ZS180). Do tego pewnie komputer silnika z ZS180 zeby to chciało gadać, a po zmianie kompa musowo programowanie immo, zebys mogl jezdzic. Pytanie czy skrzynia ma swoje chlodzenie tak jak w 75 i czy nie trzeba tego wywalić.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum