Siemka mam ostatnio coraz wiecej wizji co do ZR-a ale szczerze mówiąc brakuje mi juz miejsca pod maską żeby zrealizować plany i naszła mnie myśl że może by sprzedać ZR-a i zakupić ZS-a polifta z większą komora silnika....
Ale sam nie wiem bo to autko jest dla mnie czymś wiecej niż tylko wozidupą i tak naprawde nie chciał bym go sprzedawać i nie wiem co zrobić bo nie chce oddać go komuś co go będzie piłował na każdym biegu
I prosze się nie śmiać z moich problemów życiowych
Co mam zrobić
ja bym zrobił chyba tak, jak wspominałeś, czyli ZS polift, najlepiej z IDT, przerzucić swoje mody z ZRa, a ZRa pogonić, zawsze trochę kasy odzyskasz Na allegro akurat jest polift w dieslu
Wiem bo pojawiło sie kilka ładnych poliftów ostatnio na allegro ale ja jesli juz bym sprzedawał ZRa to tak jak jest teraz z tymi modami bo na ZS-a mam grubszy plan
Firq, może spróbuj go wystawić na paru niemieckich portalach?
Tam jest więcej ludzi skłonnych wyłożyć na modzone auto lepszą gotówkę, a do granicy nie jest daleko. Na streetracingu był jeden mocno przerobiony Colt 4WD, który w Polsce nie miał szans się sprzedać i przyjechał po niego jakiś Niemiec.
Zakładając, że przyszłemu nabywcy dobrze by z oczu patrzyło, za ile byłbyś w stanie oddać swojego ZR-a?
_________________ Pozdrawiam,
Adam
Ostatnio zmieniony przez brkzzz Nie Wrz 23, 2012 10:44, w całości zmieniany 1 raz
Raptile, nie chce narazie mówić o planach bo jak narazie nie wiem co zrobić czy sprzedać ZR-a czy co zrobić
brkzzz, hmmm z niemieckim u mnie bardzo słabo chyba że ktoś miał by konto i był by w stanie mi pomóc wystawić maszyne na jakiejś niemieckiej stronie
a ZR-a hmmm nie wiem za ile dokładnie bym chcial sprzedać i pewnie sie będziecie śmiali ale myśle coś około 15 tys zł
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum