No autko ładne i chyba nie ma sie do czego czepić weź ze sobą czujnik grubości lakieru i można ga brać
I przygotuj sobie jakiś 1k pln na serwis płyny filtry itp. nie zapomnij o odmie olejowej
faktycznie ładny chociaż widać, że odpicowany do zdjęć na maksa no i fotki zrobione przy dogodnej pogodzie ... faktycznie dziwne, że auto przy takim wyglądzie, wyposażeniu i cenie zmienia właściciela drugi raz w ciągu roku ... no ale tego ze zdjęć wywnioskować się nie da ... trzeba jechać, obejrzeć, przejechać się i najlepiej wstawić do warsztatu na porządne oględziny chociaż to też finalnie nie gwarantuje, że auto jest ok
Poszperałem trochę w necie, a dysponując VINem można sporo osiągnąć.
Coś mi tu nie pasi, koleś pisze, że auto w PL jest od października 2011 a UFG mówi mi, że 1 maja roku 2011 już było ubezpieczone w PZU.
Może rzeczywiście wypada się przejechać, ewentualnie mogę zadzwonić potem zwrócę się do znajomej z PZU i może mi coś powie o historii auta.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum