Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam kolegów
Mam do was pytanko - Jak rozebrać lusterka zewnętrzne? Pytam się, gdyż chcę okleić je folią, a nie wiem jak "w środku" wygląda sprawa ich elektrycznego sterowania. Nie chcę czegoś zepsuć
A tak z innej beczki - oklejał ktoś lusterka folią "chrom"? Z tego co się dowiedziałem to w porównaniu do tych imitujących karbon jest grubsza i ciężko się ją formuje. Możecie to potwierdzić lub nie?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 23, 2012 17:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
No nie wiem, okaże się na dniach. Trochę napaliłem się na te "chromowane" lusterka, gdyż świetnie by się uzupełniały z chromowanymi listwami. Prawie jak 45
madmips [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 05, 2012 08:21
z tą folią to może być problem, są różne grubości ale i tak jest przede wszystkim krucha, na tak owalnych kształtach będzie bardzo ciężko. Do oklejania stosuje się folii wylewanych, a te jak się orientuje nie występują wylewane. Na pewno zaopatrz się w tzw. opalarkę lub suszarkę do ogrzewania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum