Pomógł: 1 raz Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 69 Skąd: Raszyn-Rybie
Wysłany: Sro Cze 09, 2010 13:09
dokładnie w pierwszej wersji mojego grillu gdy był już w kolorze nadwozia i bez znaczka, to gdy staliśmy z chłopakami i podjechała policja, gdy zbierali dokumenty od aut to spojrzeli na przód mojej 600 i poprosili dokumenty od tego szarego bmw przez co mało nie wybuchłem ze wściekłości jak mogli ma tak Roverka obrazić porównując go do tej tandetnej marki. Wieć jak dla mnie znaczek gdzieś musi być
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
wogule nie wiem skad to porownanie chociaz jak mam te ksenonki na soczewach to lubie mysla ze to bawara seri 5... mi to nie przeszkadza bo seira 5 jest zajebista... przeszkadzałoby jakby porównywali to bawary rekina.....
Odświeżam temat z przed 100 lat, ale muszę zapytać o coś
Jak rozebrać grill (żeby listwę chrom oddzielić od plastikowych żeberek)?
Tam nie ma śrub, ale coś trzyma, są jakby takie zaczepy, ale wyglądają jak poklejone u mnie i nie wiem czy wcześniejszy właściciel tego klejem nie naprawiał...
Taki właśnie zamiar jest.
Ale właśnie jak próbowałem delikatnie odginać te zatrzaski to dwa odpadły i trochę strach już.
Będę jeszcze próbował, tak łatwo się nie poddaje
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum