a skąd, ja chciałam żeby mi Pływak kupił limonkowe spodnie narciarskie, ale nie pisałam że nie mam w cale
spodnie mam, 2 pary, ale limonkowych nie mam!
walkie napisał/a:
dziwne jakby się dał, on jest w ogóle nieuczynny
Nie mów hop... właśnie ci załatwiłem extra komplecik na zime
Do tego jest kurteczka w zestawie, a o łopate uderzaj do kzrr'a
Brt napisał/a:
u mnie się ESP nie daje wyłączyć pozatym poważnie rozważam opcję zieleńca w niedzielę
Jako, ze pomysłowość właścicieli Alfy nie zna granic to Ci powiem, ze podobno się da
walkie napisał/a:
jesteś, jesteś.
ja mam klocki do wymiany, więc niechętnie się wybiorę w góry z takimi klockami, mogę dojechać, dołączyć do kogoś jakby co żeby buby nie było.
Dasz jutro rano Gawinowi i po południu odda z już wymienionymi
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
to czekamy na info od skibona ... w belli ten minus, że 4 osoby to ja zabo=iorę, ale 4 pary nart do dziury w oparciu nie wejdą a bagaznika na narty nie zamierzam kupować .. ale bedziemy coś kombinować. narazie to nie mamy pełnego info na temat składu osobowego
My jak dobrze pójdzie to wyjedziemy o 7 z wrocławia. Zależy od Walkie o której przyjedzie.
Po drodze mamy jeszcze postój w żórawinie i myślę że max na 10 będziemy w Zieleńcu. Od 10 do 15 pojeździmy i jak na pierwszy raz myślę że wystarczy.
[ Dodano: Sob Gru 15, 2012 19:34 ]
A wiec wszyscy się wysypali Jadę sam ze znajomym. Jordan jak chcesz jechać to ja o 7 wyjeżdżam z Wrocka po drodze jadę na kawę i po znajomego. Jak cos to na PW zostawiam Ci mój nr tel. jak cos to dzwon
_________________ R.I.P Historia Rovera zakończona i nigdy więcej nie chcę jej powtarzać.
RoVeR 416 Si '96
Hej. Ja niestety dopiero do neta się dostałem. Skiba nie jedzie więc zostałem sam. I raczej nie będę gonił auta samemu. Jordan sorry że wcześniej nie napisałem. Gdyby się coś zmieniło to po prostu zobaczymy się na stoku. Jeszcze raz sorry że wcześniej nie napisałem.
Mi tam pogoda niestraszna, chociaz fakt ... wczorajszy dzień nie napawał optymizmem .. za to koszty zrobiły swoje ... w styczniu w kazdym razie postaram sie wybrać w jakąś sobotę lub niedzielę, jak Daria bedzie miała zjazd we Wro
Brt, ja jednak lubię komfort
na podglądzie on-line wczoraj padał tam deszcz, dziś miało być podobnie. to nie dla mnie jeszcze mgła do tego.
mam nadzieję, że w styczniu dopisze pogoda i któryś weekend poszusujemy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum