Szczerze to ma na was wy***ane, każdy umie tylko krytykować, ale od siebie nic nie umie pokazać. Na forum mercedesa w202 jak i forum vw golfa panowała cieplejsza atmosfera i nikt nikogo nie krytykował, ale na forum rovera widzę nie panuje taka atmosfera jak tam...
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 15, 2012 23:39 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Szczerze to ma na was wy***ane, każdy umie tylko krytykować, ale od siebie nic nie umie pokazać. Na forum mercedesa w202 jak i forum vw golfa panowała cieplejsza atmosfera i nikt nikogo nie krytykował, ale na forum rovera widzę nie panuje taka atmosfera jak tam...
no to jest Nam, członkom i sympatykom klubu i marki Rover MG bardzo, bardzo miło, za te ciepłe słowa...
cóż poziom intelektualny wyczynu jak i wypowiedzi świadczą tylko o Tobie, szkoda, że tak to odbierasz, ale jak już to ująłeś przejmować się Nami nie masz zamiaru i tak trzymaj
Macie racje mogłem zostać chociaż nikt nikogo nie krytykował bezpodstawnie, ewentualnie koledzy dawali jakieś rady, aby poprawić swoje odruchy. Ale widzę tutaj nie ma czegoś takiego
Chris83, ja też jestem tego samego zdania Wiekszość z was tak samo jezdziła i jezdzi po różnego rodzaju parkingach i placach. Młody człowiek, nic złego nie robi, na zamknietym placu- niech sobie trenuje, może kiedyś mu sie to przyda
Kolego trochę spokojniej. Dobra Czy ktoś cie tutaj obraził Wrzucając coś na forum, czy gdziekolwiek, trzeba liczyć się z tym, że ktoś może to skrytykować.
Sadze, ze jakbyś założył osobny wątek na temat rad, to byś otrzymał dużo odpowiedzi
Kol. michu027 nie chciał rad, tylko wypowiedział się w temacie co można jeszcze zrobić Rover'kiem oprócz kretyńskiego rozjeżdżania przedmiotów.
Widocznie michu027za dużo naczytał się pustych frazesów o "miłej Rover'kowej rodzinie" i tu zetknął się z rzeczywistością . Choć z drugiej strony rację ma leszczu. Wrzucając cokolwiek do "sieci" trzeba jednak liczyć się z różną reakcją(często nie na temat) czytających/oglądających, nawet jeśli to będzie "rodzina".
Nie mam 18 lat zeby szpanowac w internecie filmikami.
Chris83 napisał/a:
rozumiem tej nagonki i krytyki. Fakt - film nie powala, ale moim zdaniem
i nie ma zadnej nagonki. stweordzilem dokladnie to co Ty w tym zdaniu, ze "dupy nie urywa" tylko inaczej ubralem to w slowa
[ Dodano: Pon Gru 17, 2012 08:46 ]
i dwa slowa do michu027, .
nie podwazam Twoich umoiejetnosci. byc moze jezdzisz lepiej niz ja, lepiej niz ja umiesz zachowac sie na sliskiej nawierzchni, tego niegdy sie nie dowiemy bo zapewne sie nigdy nie spotkamy. ciesze sie ze cwiczysz z kolegami, nikomu tym krzywdy nie robicie, a gdyby mkazdy tak cwiczyl na pewno bylo by bezpieczniej na drogach. moje stwierdzenie dotyczylo jedynie ze filmik ten nie jest az taki extra zeby wybuchla na forum fala zachytow. pozdr
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum