Któryś z tych dwóch najprawdopodobniej wybiorę, jednak jako osoba mało zaawansowana w zakupie samochodów, proszę o opinię na temat owych sztuk. Jeżeli był by ktoś tak miły i dał wskazówki na co zwrócić uwagę na miejscu będę wdzięczny.
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sty 01, 2013 19:17 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
W tym srebrnym pierwszym spojrz na inny odcien lakieru na masce i drzwiach,nie sadze ze to swiatlo tak pada,no a kierownica to faktycznie zjechana,troche niewyrazne to zdjecie,ten ciemniejszy moim zdaniem bardziej warty uwagi
ten drugi znaczy sie ten ciemno niebieski o wiele lepszy
[ Dodano: Sro Sty 02, 2013 19:57 ]
ten niebieski ma 86km a tamten 105km lecz ja sam posiadam 86km i nie narzekam auto jest male zgrabne wiec szybciej nie musi jeździć.
sterowanie jest poprzez linkę a nie inne ustrojstwa elektryczne, dużo mniej kabli przy pompie, które jak wiadomo czasami robią niezłą jazdę w tym silniku
Numer 3, sprzedaje z powodow powiekszenia rodziny, jezdzil nim w trasy(belgia, holandia). Samochod ma od 3 lat. Czesci sam kupowal a mechanik wyminial, amory wymienione z wersji streetwise.
4 jest od jakegos malego handlarza-mechanika. Samochod podobno ojca, ma go rok i mu sie znudzil. Czesci wymiena sam.
Do reszty nie dzwonilem, bo juz na forum nie mieli szans.
[ Dodano: Pon Sty 07, 2013 12:16 ]
Nie zauważyłem, numer 3 ma zdjęcia z 2011, aktualnie czekam na aktualne.
W oko wpadło mi jeszcze jedno ogłoszenie,
http://tablica.pl/oferta/...693beed5b;r:;s:
No to słabo
Z wklejonych pozostały tylko 3,4 i 5, z czego 3 ma bardzo stare zdjęcia, z czwórką dość dziwnie mi się rozmawiało a piątka na forum nie zebrała dobrych opinii.
Takie strucle.
Pierwszy ma zmatowiały klosz od kierowcy, dziwne odbarwienie w rogu drzwi kierowcy.
Drugi maska jest chyba wymieniana i chyba nie opłacony. Jeśli faktycznie brak opłat to niech się koleś goni bo marzy że go sprzeda
Trzeci ma przód dziwnie spasowany i brak emblematu (szczegół), chyba śruba za tablicą rejestracyjną się poluzowała i cały zderzak opadł.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum