Wysłany: Sro Sty 09, 2013 22:05
xROnx napisał/a:
bociannielot napisał/a:
miał ktokolwiek z v6 problem z tą uszczelką
Oj miał miał. Tylko nie jest to takie nagminne jak w 1.4, 1.6 i 1.8
Przykład: Żukowaty
W kV6 są uszczelki metalowe b. wytrzymałe , trzeba jeździć bez płynu żeby padła. A co do Zukowatego to u niego padł korbowód a później przegrzał sinik.
Ja bym proponował wydzielenie tych kilku postów do oddzielnego tematu.
Tam można by składać zamówienia i może zbiorowo by sash997 zobaczył części i kupił, może wyszło by taniej za zakupy hurtowe
Oczywiście jeśli sash997 by chciał
Ale V6 to wiesz... wymiana rozrządu to koszt od 2000pln w górę
na wakacjach robilismy u nas kompletny rozrząd, 1400 albo 1600zł z paskiem wielorokowym, jego napinaczem, pompą wody i wszystkim co trzeba
xROnx napisał/a:
Oj miał miał. Tylko nie jest to takie nagminne jak w 1.4, 1.6 i 1.8
Przykład: Żukowaty
nie do końca tak było, on miał mocno skatowanego 2,0 i były jaja typu wywalenie prawie całego oleju uszczelniaczami wałków. O korbie pewnie nie słyszałem, ale wiem, że go przegrzał i to fest.
Nas 2,5 ma w tej chwili 235kkm i radzi sobie maleństwo Rafałmiś jeździł nim to może powiedzieć a ostatnio przy spokojnej jeździe zrobiłem 100km za 30zł (lpg) więc tragedii nie ma
Ja bym proponował wydzielenie tych kilku postów do oddzielnego tematu.
Tam można by składać zamówienia i może zbiorowo by sash997 zobaczył części i kupił, może wyszło by taniej za zakupy hurtowe
Oczywiście jeśli sash997 by chciał
Na allegro znalezienie w takim czymś polifta to tragednia...
Cześci mogą z niego być ale niema tego napisanego. Już długo szukam tych przycisków do podgrzewania siedzeń i nic... albo jedna sztuka albo dziwne ceny tylko 100zł.
Dlatego czasem prościej jak ktoś obeznany się przechodzi po takim miejscu i znajduje, od razu własnie stan faktyczny widzi części.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum