u mnie przebieg różni się o 40 000 i działa bez problemu
ja wiem że będzie działał ale będzie przebieg fałszywy i nie zgodny z zapisanym w immo.
Zależy czy komuś na tym zależy (masło maślane . Tak jak ja nie mam zamiaru sprzedawać swojego r75 co najwyżej kiedyś komuś z rodziny podaruję to co mi za różnica czy przebieg będzie w immo inny niż na zegarach.
Rover powoli robi się tak tanim samochodem ,że wydaje mi się iż niedługo nikt nie będzie jeździł na komputer sprawdzać czy ma przejechane 40 tyś w tą czy w tamtą.
Dalej mi nikt nie odpowiedział... Czy posiadany przeze mnie moduł świateł będzie pasował do licznika jeśli kupię taki ze zbliżonym przebiegiem do mojego W ogóle, Co ma moduł świateł, do przebiegu licznika? Niebardzo rozumiem zależnośc..
Naczytałem się i co ?
Nie chcę przerabiać posiadanych przezemnie zegarów. Wystarczy kupić takie rocznik 1999-2001 z komputerem i założyć plug & play ? Nie trzeba mi przesuwania przebiegu, czy też nie wiem co.. Skoro mam manetkę i mam oryginalne wiązki pod komputer, to zostaje kwestia licznika.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum