A może po prostu (chociaż to raczej moje pobożne życzenia) nie chcieliby, bym z tym Niemcem rozmawiał n/t ceny, po której sprzedał samochód.
A może po prostu samochód wzięli z komisu/szrotu, a nie od prywatnej osoby (pewnie właściciela na oczy nawet nie widzieli) jak robi to 90% handlarzy i komisów?!
_________________ Sprzedam Radia z Androidem do Rovera 75 / BMW e46
A może po prostu samochód wzięli z komisu/szrotu, a nie od prywatnej osoby (pewnie właściciela na oczy nawet nie widzieli) jak robi to 90% handlarzy i komisów?!
Może. Tylko czy, gdyby był to szrot, przegląd niemiecki TUV byłby ważny do 2014 r.?
Wysłany: Pon Sty 14, 2013 22:02
Ziom, a wiesz coś na temat LPG w tym aucie , bo wcześniej było wystawione z LPG i za 16900 zł. Czyli co zdemontowali gaz ?. Czy w kompletnym rozrządzie uwzględniają napinacz hydrauliczny?.
Ziom, a wiesz coś na temat LPG w tym aucie , bo wcześniej było wystawione z LPG i za 16900 zł. Czyli co zdemontowali gaz ?. Czy w kompletnym rozrządzie uwzględniają napinacz hydrauliczny?.
Gazu nie ma. Jest możliwość montażu u nich za dopłatą wskazanej w tych dwóch ogloszeniach różnicy w cenie, a więc 2 tys. Podejrzewam, że wystawili takie dwie oferty dlatego, że ktoś może szukać i wertować ogłoszenia tylko i wyłącznie z zaznaczonym filtrem sortującym LPG.
Tak, napinacz hydrauliczny ma być wymieniony.
Może. Tylko czy, gdyby był to szrot, przegląd niemiecki TUV byłby ważny do 2014 r.?
W czym to przeszkadza ? Przegląd w niemczech robi się co dwa lata, nie tak jak u nas co roku, czyli przegląd był robiony w 2012 roku, więc w tym czasie teoretycznie auto mogło się zepsuć, ulec stłuczce i został sprzedany do komisu, polak ściągnął, naprawił po kosztach i gra
Oczywiście, to jest tylko czarny scenariusz i nie piszę, że tak było, czy tak musi być, tylko tak dla informacji
Jeśli chodzi o olej w skrzyni, to gdy szukałem dla siebie R w automacie, to czytałem gdzieś na forum, że właściwy olej to podstawa, ponieważ inny może znacznie skrócić żywotność skrzyni, ale nie wiem nic więcej na ten temat, bo kupiłem manuala, akurat taki się trafił
_________________ Sprzedam Radia z Androidem do Rovera 75 / BMW e46
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum