Witam co sadzicie o wizycie w SPA tego o to wozidła
Dalsze plany to zmiana silnika na mocniejszy
Kolor czerwony jest żywszy od orginalnego
a teraz troche opisu:)
-Samochód przedni zderzak ma polowe od MG ZR natomiast druga polowa góra od r200 żeby lamy mogły zostac seryjne
-lampy przedni zostana zmodyfikowane tzn. w miejsce kierunków znajdzie sie jakaś dioda a w zderzak wleca kierunki od MG
-samochód obecnie przeszedł jedynie modyfikacje wizualne na zewnątrz
- wnetrze roverka jest w trakcie prac cały środek bedzie we floku łącznie z boczkami
- na samochodzie narazie znajduja sie stalówki 15' a beda 16 na niskim profilu
- samochod zostanie wyposażony w sprzet audio JBL ale o tym juz za niedlugo bede pisał
- w samochodzie znajduja sie dwa fotele kubełkowe BIMARCO EXPERT
Insiracje malowania wziełem z jednego z angielskim forum .
Juz wkrótce można bedzie oglądac go na Krakowskich spotach
_________________ Pasja to MG
Ostatnio zmieniony przez mgzr160 Pią Sty 18, 2013 02:41, w całości zmieniany 4 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sty 16, 2013 09:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Moim zdaniem te białe wstawki były niepotrzebne. Cały w kolorze lepiej by wyglądał, bo kolorek jest świetny.
No i trzeba coś zrobić z tymi dziurami w zderzaku. Może dałoby się tam wpasować jakieś lampy do jazdy dziennej. Powinno wtedy fajnie wyglądać.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
no moze i taki silniczzek cos zeby auto nie tylko fajnie wygladalo ale takze fajnie jechalo myslalem nad jakimis swiatlami do jazdy dziennej ale jak to spasowac
tez myślałem o takim zderzaku, ale nei wiedziałem jak to będzie wyglądało. Teraz juz wiem cały w kolorze lepiej by wyglądał jak dla mnie. a w miejsce kiernuku bym chyba wsadził światła do jazdy dziennej ew. jakoś nie zaspawał
Pomógł: 1 raz Dołączył: 21 Sie 2010 Posty: 153 Skąd: Klucze
Wysłany: Sro Sty 16, 2013 20:38
Według mnie cały w kolorze by lepiej wyglądał ale ważne że tobie się podoba Też bym tak zrobił z dzienymi jak poleca ci tronsek. Życzę powodzenia w dalszych pracach
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum