Wysłany: Nie Sty 27, 2013 19:52 Zastanawiam się nad kupnem Rovera 75 proszę o radę
Na początku dziękuję za zainteresowanie moim wątkiem bo chyba oryginalny nie jest...
Mam do kupna R75 ale nie znam dokładnie tego auta tzn.miałem wiele auta ale nie Rovera za wyjątkiem Freelandera z którym miałem kłopot z wyprzęgnikiem.....
Wiem że w 75 to jedna z bolączek wyprzęgnik,pompka sprzęgła Auto które biorę pod uwagę ma silnik 1.8 16V Możecie mi podpowiedzieć gdzie spojrzeć po czym poznać że żywot tych podzespołów się kończy?? Wiem że biegi muszą wchodzić miękko że są jakieś zbiorniczki 2 na płyn gdzie te zbiorniczki?? ponoć przy pedale sprzęgła? sprawdzić stan płynu itd??
Jak pomyśle o wymianie tych wysprzęglików jak w Freelanderze to mam dość
Ma co jeszcze mam zwrócić uwagę??? Sczytać błędy?? Jeśli tak to w jakim serwisie go podpiąć?
Generalnie na co patrzeć żeby nie wejść na minę....
Z góry dziękuję za pomoc.
Jest ktoś z okolic Bytomia Katowic Tarnowskich Gór??
Pozdrawiam.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sty 27, 2013 19:52 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
dzięki tak właśnie czytam, o kłopotach z przegrzewaniem wysprzęglikami iitd itp i coraz bardziej się go obawiam tym bardziej że b.dużo jeżdżę po mieście....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum