Kiedyś na Ostrobramskiej widziałam taki MAT... zwróciłam uwagę, bo to była dość niespotykana koncepcja... nie pamiętam tylko czy to była 200 czy 25... jeśli to byłeś Ty, to nie widziałam drugiego takiego, jak twój R ... jeśli nie, to cóż... gdzieś krąży podobny... długo masz ten mat? bo to było jakoś latem ubiegłego roku....
dudekmis napisał/a:
flaszka , popita, zagrycha i 10 kieliszków spokojnie sie mieści
Czyli impreza nie musi wychodzić z garażu
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
A nie lepiej taki dwupoziomowy ? Na dole półeczka na sztućce ... A tak poważnie, to naprawdę przydałby się jakiś stolik
[ Dodano: Sob Lut 02, 2013 15:23 ]
A tak trochę z innej beczki... pelson91, słusznie zauważył ostatnio, że mi się coś tłucze w silniku. Zresztą nie jest jedyną osobą, która zwróciła mi na to uwagę ostatnimi czasy. Nie traktowałam tego poważnie, bo specyficzne cykanie słyszałam odkąd mam moje auto i choć dźwięk jego silnika zawsze wydawał mi się dziwny, to jako laik zwyczajnie przyjęłam, że tak musi być i już. Zwłaszcza, że przed i po remoncie brzmiał tak samo. Miałabym prośbę... Czy moglibyście na następnym SPOTcie komisyjnie posłuchać jak mój silnik gra i podpowiedzieć co może być nie tak i gdzie polecalibyście sprawdzić co się dzieje...? Nie chcę by znów moje auto umarło na amen gdzieś na zakręcie, na lewym pasie i pod górkę... jak przy ostatniej awarii...
Będę wdzięczna... Da radę?
p.s. Chwilowo mój R jest serii ".5", bo mi się dwójeczka odkleiła. Czym mogę ją przykleić, żeby nie zniszczyć karoserii i żeby mi się zaraz nie odkleiła? Trochę boję się użyć zwykłego super glue.... a jak na złość nie mam akurat pod ręką żadnego faceta, co by na niego zwalić tę robotę
Kiedyś na Ostrobramskiej widziałam taki MAT... zwróciłam uwagę, bo to była dość niespotykana koncepcja... nie pamiętam tylko czy to była 200 czy 25... jeśli to byłeś Ty, to nie widziałam drugiego takiego, jak twój R ... jeśli nie, to cóż... gdzieś krąży podobny... długo masz ten mat? bo to było jakoś latem ubiegłego roku....
Projekt zaczęty był w lipcu 2011 r, a na ostrobramskiej mogłaś mnie widzieć bo czasami sie tam pokazuje. Więc stawiam ze to byłem ja i dale zostanę w przekonaniu że jestem jedyny
Just4 napisał/a:
Miałabym prośbę... Czy moglibyście na następnym SPOTcie komisyjnie posłuchać jak mój silnik gra i podpowiedzieć co może być nie tak i gdzie polecalibyście sprawdzić co się dzieje...?
Polecam uśmiechnąć sie do dr. Marian klubowego mechanika
Just4 napisał/a:
Czym mogę ją przykleić, żeby nie zniszczyć karoserii i żeby mi się zaraz nie odkleiła?
robi się to przeważnie na taśme 2 stronną dostępna w każdym hipermarkecie budowlanym.
Just4 napisał/a:
a jak na złość nie mam akurat pod ręką żadnego faceta, co by na niego zwalić tę robotę
kilku sie może znajdzie na spocie w niedziele.
Miałam niestety tylko białą.... jutro poddam wynik ocenie, ale chyba nie wyszło tak źle
Z daleka nie widać... trzeba się naprawdę dobrze przyjrzeć, by dostrzec, że 2 była doklejana na białej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum