A co myślicie o tym, żeby w 400 kierunki zakleić czerwoną folią? Np. taką : http://moto.allegro.pl/fo...2986927849.html
Inna strona - jak wygląda sprawa podczas kontroli przez policję i na przeglądzie. Czy doczepią się, mimo tego, że kierunkowskazy będą świeciły na pomarańczowo?
Może jakiś magik od VT mógłby zrobić wizualizację tego?
Daję swoje zdjęcia, ale z góry mówię, ich jakość nie powala Jak jakość jest problemem to prosiłbym o taką wizualizację na innym 400, chciałbym zobaczyć jak to wygląda.
U kolegi Markzo mimo przyciemnienia wsteczny świeci na biało. Zapewne będzie mało widać, ale co tam, folię zawsze można zerwać Myślę też, że mimo tego, że w 400 lampy są ciemniejsze to dalej pozostanie biała barwa wstecznego (Ale oczywiście mogę się mylić).
przyciemnienie szara folia moze co najwyzej przyciemnic bialy kolor, a czerwona folia to juz raczej da poswiate czerwona. jak Ci ktos wtedy wjedzie w d.... jak bedziesz cofal, to jak gosc nie bedzie gamoniem to skonczy sie na Twojej winie
No nie da się nie zgodzić.. ale jednak kusi mnie żeby zamówić folię. Jeśli byłoby tak jam mówisz - czyli folia dawałaby czerwoną poświatę to folia z miejsca out. Nie ma co kusić losu
Ktoś na forum wrzucał czerwoną folię na tył moim zdaniem nijako, bo widać kształt lamp kierunku i cofania. Jest w dziale nasze auta, ale usera nie kojaże.
_________________ to boost or to boost even more - that's a question
Ja u siebie miałem lampy całe czerwone, malowałem je sprayem do lamp. Przeglad przeszedł bez problemowo i psiaki sie nie czepiały Wsteczny był lekko czerwony ale nie utrudniało to w cofaniu
w sumie 4 zl to zadne ryzyko. kupuj i wstaw zdjecia
Dokładnie, o to chodzi, to tylko 4 zł Z przesyłką może 10. Musze też dodać, że mi się bardzo podobają fotki, które wrzucił frydrys. Właśnie takiego efektu oczekuję. Tylko zobaczymy jak będzie wyglądała sprawa ze wstecznym...
z daleka było widac białe swiatło wiec inni tez je widzieli, po za tym pomalowane miejsce klosza spolerowałem a szczególnie wsteczny. Porównywałem z lampami passata który w oryginale miał przyciemniane na czerwono i wsteczny był taki sam
frydrys, tyle ze oryginalnie to oryginalnie. jak ktos Ci wjedzie w d.... gdy bedziesz cofal i zauwazy ze masz majstrowane przy lampach to mozesz nic nie dostac z ubezpieczalni bo bedzie wspolwina
frydrys, tyle ze oryginalnie to oryginalnie. jak ktos Ci wjedzie w d.... gdy bedziesz cofal i zauwazy ze masz majstrowane przy lampach to mozesz nic nie dostac z ubezpieczalni bo bedzie wspolwina
zgadzam sie z Toba dlatego trzeba zrobic tak zeby wygladało jak orginał
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum