Oj wizard, przez misiac nie dotykalem kompa , wiec nie wiem jak moglem sie odgrazac ale i tak nie zmienia to faktu , ze dzis bede i bywam czesciej od ciebie
Pawkaz, jak ja bede, to czekolada w kazdych ilosciach moge sie zaopiekowac
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Cześć Właśnie dotarłam z Kraka.... jeśli dudekmiś przyniesie zamówione przeze mnie dwa tygodnie temu mufinki z rodzynkami, to będę... a jeśli nie, to idę pić piwo
pozdr
Oj dudekmis, zamówiłam zawczasu... 2 tyg. wcześniej, bo wiedziałam że nie będę przez ostatni tydzień przy kompie... a tu taki zawód ...
dudekmis napisał/a:
i jeszcze troche pomoc w wypiekach
Czyli samemu zrealizować swoje własne zamówienie ? ech.... pomóc mogę, ale to już nie będą w 100% Twoje Muffinki .... więc sie nie liczy..... sam musisz zrobić....
Nie ma mufinek, nie ma mnie .....
do zobaczenia za tydzień
Oj dudekmis, zamówiłam zawczasu... 2 tyg. wcześniej, bo wiedziałam że nie będę przez ostatni tydzień przy kompie... a tu taki zawód ...
nie planuje na tak długi czas, było się wcześniej zapowiedzieć że będziesz a nie 1h przed
Just4 napisał/a:
Czyli samemu zrealizować swoje własne zamówienie ? ech.... pomóc mogę, ale to już nie będą w 100% Twoje Muffinki .... więc sie nie liczy..... sam musisz zrobić....
To zalezy co bedziesz robic przy mufinkach
Just4 napisał/a:
Nie ma mufinek, nie ma mnie .....
do zobaczenia za tydzień
żałuj było ciasto bananowe bardzi pyszne i ciasteczka roverkowe
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum